neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mümkün olduğunca tüm mesajları okumaya çalıştım, ama gözümden kaçtıysa kusura bakmayın,Ne kadar maaş alıyorsunuz? İlk aldığınız maaşı ve şuan ki maaşınız nedir? Yükselip yükselmeme eğitim durumuna göre mi oluyor?
1.Ayımdada asgari alıyordum 5.ay part time geçtim yine asgari part time alıyorum . Açıkcası mc de bir hedefim yok benim . Cebime 3 5 para girsin şu üniversiteye kadar o kadar derdim . Vardiya müdürü olursunuz . Vardiya müdürü ve üzeri lise diploması ister .
Netcom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burgerin menüleri daha lezzetli ve kaliteli gibi nezaman mc donald's dan menü yesem midem alt üst oluyor :S
Hangi MC Hocam dediginiz yer ?

sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
16-17 yaşında çalışabiliniyor mu?Benim arkadaşım var ve çalışıyor bu tür işletmelerde. Kendisi 16 yaşında ve çalışabiliyor. Birde ben öğrenciyim. Hafta içi akşam işe başlasam, kaç gibi biter işim ve günlük yada haftalık veya aylık mı alırım? Kaç lira alabilirim, beni işe alırlar mı? Ayrıca menüde ki fiyatlardan daha ucuza almak için yapılabilecek bir şey var mı? Temizlik konusunda sanırım yerden yere değişiyor buna göre temizlik konusunda firma 4/10 puanını mı hak ediyor sizce?Zaten bu tür yiyecekler insan sağlığını etkiliyor deniyor gerçektente doğru diyorum ben, birde bu tür çalışma şartları olunca öyle görünüyor sanırım, geç çıkan çalışanlar yada yorulan çalışanlar sinirlenip daha kötü yiyecekleri verebilme ihtimalleri var mı?Bu arada işe başladığımızda kasiyer, içeride çalışan görevli, dondurmacı veya garson olarak hangi görevde başlıyor yoksa hepsini mi yapıyor ayrıca ayrı ayrıysa alınan ücret sadece öğrenci için ne kadardır?
Mc'de bir ekip üyesi tüm kanallarda çalışır . Tezgahcı alo servis üretim araç vs . Açıkcası zorunlulugunuz yoksa gidin başka bir işte çalışın . Benim evimin dibi oldugu için ev iş idman üçgenim bağlantılı bu yüzden çalışıyorum . Saatleri siz belirlemezsiniz vardiya müdürü belirler . Her gün farklı saatte gelebilirsiniz öyle isterse . Benim vardiya müdürü ile aram çok iyi sağolsun sabitim . Kısacası vücüdunuza saygı duyuyorsanız ve paraya çok çok ihtiyacınız yoksa çalışmayın . Sigortanız günü gününe maaşınız günü gününe yatar . Ama son damlanıza kadar sömürürler sizi . Bir kaç müdürümüz gerçekten çok kafa . İş bitti hadi oturun der. Ama bir çoğu için iş asla bitmez . Gerekirse tavanlar silinir . Çalışan ile ne kadar iyi iletişim kurarsanız size saygısı o kadar olacaktır . Bana bir menü ver derseniz 2 tane ürün varsa hazır size bayatını verir . Ama merhaba kolay gelsin 1 menü alabilirmiyim derseniz ulan bu eski yeni olanı vereyim der . Tecrübe ile sabittir