bu işi yapmıyorum ama paypal kullanıyorum tabiiki.
bu mantıkla emlakçı dövizci vb vb. dünyadaki tüm satış yapan firmaların hepsi ek olarak bu forumda vbulletin kurulumu yapıp 20 lira alan veya 1000 liraya 100 liralık kod yazan veya 10 liralık domaini 50 liraya satan herkes haram para yiyor. geçiniz pls
"Mantık"ı kavramadan yorum yapma ki insanlar yorumlarını ciddiye almak hatasına düşmesinler.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:48:11 -->-> Daha önceki mesaj 18:38:44 --
Asıl siz neyin kafasındasınız

Tefecelikle ne alakası var konunun

Bill gates bir yazılım yaptı ve dünyanın parasını götürüyor, ama böyle düşünmedi ben bir yazılım yaptım insanlara bunu parayla satıyorum, değerinden fazlaya satıyorum belki haramdır ben bunu bedava değerine vereyim vs.
Lütfen kimse mesajımı alıntalamasın boş yere bildirim gelip zamanımı çalmasın. Herkes neye inanıyorsa onu yapsın
Bu konu faizle ilgili yani tefecilikle... Bill Gates'in de bu konuyla uzaktan yakından alakası yok. Hangi konuya ne yazdığının farkında değilsin, kendine gel.
Zamanını çalan yok ki seni ilgilendirmeyen, bilgin de fikrin de olmayan, üçüncü kişi olduğun bir konuya girip "janjanlı", "popülist" ama tamamen "anlamsız" bir mesaj yazdın, insanlara "neyin kafasındasınız" diye hakaret ettin, cevabını da elbette alacaksın; öyle kaçarak kurtulmak yok!