Temperli Cam Nedir ?
Temperli Cam Telefon ekranınızın üzerine ekstradan bir ekran daha takılmasıdır . Bu camın kalınlıgı 0.26 mm ' dir . Nano teknoloji ürünü olup üzerine damlayan su ve benzeri sıvıları yüzeyden arındırmaktadır . Şuan S4 İ5 Gibi telefonların ekranı gitmesi sonucu vereceginiz ücretler
500 900 TL Arası değişmektedir . 1000 2000 Lira ödediginiz telefonlarınız korunsun istiyorsanız tam yerindesiniz . Ekstra bir korumayı telefonunuz hak ediyor . Arabalarda bulunan buzlu cam ile aynı mantığı taşır . Dışarıdaki koruma kırılır . Paramparça olmaz buz halini alır ve darbeyi önler . Darbe aldığı an darbeyi absorbe eder ve hasar'ı minimum'a indirir .
Temperli Cam'ın Özelliği Nedir ?
Temperli cam ana ekranınıza adeta bir kalkan oluşturur . Çizilmez , Su Geçirmez . Üzerine pilot kalem ile yazı yazsanız dahi silinebilir . Çok ciddi sert düşmelerde ise önde bulunan Temperli Cam Buz Halini Alacak'tır Ve Ana Ekranınız Sapasağlam Kalacaktır . Temperli Cam Gerçek Cam'dan tek farkı Esnektir . Yani Plastik gibi azda olsa kıvrılabilir . Buda onu düşmelerde zararın minimuma inmesini sağlar . Bıçak tornavida matkap darbelerine dayanabilmektedir . Dokunmatikte en ufak bir sorun yaratmaz . Bu ürün Sayesinde 10 Lira Verip 1.5 Ay sonra şişen havacık bırakan jelatinler yerine ömür boyu kullanabileceğiniz gerçek bir Cam'a sahip olacaksınız .
Video http://www.youtube.com/watch?v=QFwt5-TUJoM Ürünlerimiz Yüksek Kalitedir . Lütfen Piyasadaki Diğer Cam'lar Yada Buff Gibi Jelatinlerle Karşılaştırmayınız .
Hangi Modellere Uyumlu ?
İphone 6 Plus /6 /5 / 5S / 5C / 4S / 4
Samsung Note 2 / Note 3 / S3 / S4 / S5 / S3 Mini / S4 Mini / S5 Mini / Galaxy Grand Duos
LG G2 / LG G3 / LG G2 Mini / LG Pro Lite / LG L70 / LG Nexus 5
Xperia Z1 / Z2 / Z3
Asus Zenfone 6 / Zenfone 5 / Zenfone 4 /
Lumia 630
HTC One M7 / M8 / Desire 816 / Mini 2
Turcell T50
General Mobile Discovery / General Mobile Elite
İpad 2 / 3 / 4
Göremediginiz modelleri sorunuz
Fiyat Telefonlar İçin 35 TL
İpad Serisi İçin 60 TL Bunu Daha Öncede Yazdım Ancak Gelen Pm'ler Hala Devam Ediyor . Arkadaşlar En Az 800 900 Liralık Telefon Koruması İçin Lütfen Hocam 30 Olur Mu Gibi Pm'ler Atmayın . 5 Lira İçin Birbirmizi Kırmayalım . Fiyat Sabittir . Son Oluru Diye Pm Atmayın Lütfen .
Üstelik Kargo Bizden !
Ödeme Yöntemleri : Akbank , Enpara , Paypal
Kullanıcı Yorumları
Bugün yaklaşık 1.5 metreden telefonu ekran üstü yere düşürdüm temperli cam ve ana ekran sapasağlam'dı çok şükür
Sipariş 1 günde geldi. Ürün baya iyi .
Teşekkür ederim.
Bugün Şirketde PC HDD 3.5" 'le vurdum. üstüne üstüne

Banamısın demedi.
Tornavida,Makas,Maket bıcağı ile denenim Bişicik yok.
Lg g2 için 1 adet alındı şuanda kullanıyorum konuda yazdığı gibi gayet sağlam herkese oneririm hayirli satislar kolay gelsin
LG-G2 OptimusG3 Cihazımdan Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
temperli camı iphone de kullanmıştım , gerçekten çok sağlam birşey. ekranda çizik vardı ufaktan , tuşun yanında onu gizlemişti. Şimdi samsung a geçtim..
ürün ulaştı telefona taktım. arkadaşın dediği gibi cam. yalnız yine korktum test edemedim

taktıktan sonra altında izler kalmıştı. bu yüzden 3 4 kere çıkarttım yalnış yaptım diye ama bir süre sonra geçiyormuş. sakın ola çıkartmayın. belki yedek olsun diye bir adet daha dahi alabilirim, teşekkürler
Ürün bugün elime ulaştı cuma sipariş verdiğim için böyle oldu. Ürünün kutusu kargoda kırılmış yalnız kendisinde herhangi bir hasar yok. Ürün gayet ince ve zarif duruyor. Sağlamlığını düştükçe göreceğiz. Arkadaşta çok ilgili rahatça alış veriş yapabilirsiniz.