AndroidMarket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Askerlik arkadaşı değil diyorsunuz ama bana karşı senli konuşuyorsunuz bu nasıl bir tezatlıktır

İnsanları aşağıladığım falan yok, bill gates böyle düşünseydi şu an microsoftun sahibi o olmazdı diyorum. Artık internette uyumak haram mı diye başlıklar açılacak bekliyorum yani geçen gün şarkı söylemek haram mıdır diye bir şey bile gördüm, paypal bozan kişi karşısındaki kişiye bir hizmet veriyor, komisyon almak da bu işi yapan kişinin hakkıdır nasıl emlakçı, dovizci bir şeyler yapıyorsa. Saygıyı elden bırakmamak lazımmış ama siz bırakmışsınız akmış gitmiş ahireti düşünüyormuşsunuz Düşünün siz daha düşünün

cinsler değişik değil diyecekseniz nesi değişik değil arkadaşım biri elektronik para diğeri net para, ama sonuçta para diyecekseniz, o zaman dövizcilerin yaptığı nasıl caiz oluyor!

Neyse benim görüşüm değişmez sizinki de değişmez, konu uzamasın ben diyeceğimi dedim.
Sevgili ve saygıdeğer r10.net üyesi!! Nasıl böyle daha iyi oldu mu? Senli benli olmak saygıyı elden bıraktığımız anlamına gelmez. Hak verirsin ki zaten bunu yazı yazarken de yapmak kolay değil ve gerekli olduğunu sanmıyorum. İçli dışlı olmak sevgiyi pekiştirir ancak sen benim yazdıklarımda kusur aramak yerine yazdıklarını 3 kere okumanı tavsiye ediyorum.

Senin zaten samimi olarak yazdığını düşünüyorum yoksa cevap bile vermezdim ilk mesajına. Ancak alakasız bir örneği, gereksiz bir zamanda pat diye söylüyorsun ve kullandığın üslup samimi olsan da hatalı. Ahiret örneğini vermeyip neyi verecektim? burada bir aşağılama hakaret yoktur ki, ha dersin ki bu konuları açanlar ahireti düşünmüyor o kendilerinin problemi bırak isteyen istediği konuyu açsın ama yeter ki samimi olsun. Bilgi eksikliğinden dolayı açılan bir konuda herkes bir katkı sağlamaya çalışmış ne güzelde okurken senin mesajını görünce bir anlam veremedim. Görüşünüz değişmez demişsin ama kimin ne düşündüğünü anlayamamışsın gerçekten, her şey bir kenara görüşlerimizi değiştirmek için nasıl bir fikir paylaşımı yaptın? Bu konuda olan amaç zaten görüşlerimizi değiştirmek değil doğru bilgiyi edinebilmek. Doğru bilgi olursa zaten bakış açımızda değişir.

Allah'a emanet ol güzel kardeşim.