loc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bozduran kişi aradaki 20 TL'yi karşı tarafa helal etsin olsun bitsin
evet hocam yaşar nuri öztürk'de iki kişi anlaşırsa zina olmaz diyor. arada pezemenk varsa o zinadır diyor. herkes işine geldiği gibi kabul edebilir. ben üstte yazan arkadaşları tebrik ediyorum olayı keyiflerine göre değil detaylarıyla çözmeye çalışıyorlar.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:06:26 -->-> Daha önceki mesaj 14:04:13 --

Carrera adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kere Paypal haramdır, altın helaldir diye bir sınıf yapmak baştan yanlış bişey kanımca, İslam tarihini öğrenmem yada bir bilene sormama gerek yok. Siz daha helal ve haram kavramını kafanıza benimsetememiş siniz.

Ve lafınızın sonunda benim demek istediğim yere gelmişsiniz işin başında iki tarafında anlaştığı bir komisyon oranı var. yani alan memnun satan memnun

Konuyu daha fazla uzatıp off-topic alanına çevirmek istemiyorum. Kolay gelsin.
güzel kardeşim alan ve satan çoğu ticarette memnundur. benim dediğim "alanın ve satanın memnun olması" ticaretin meşruluğu için bir kıstas olamaz.