The_joker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım teksin sanıyorsun.Senden daha fazla bekleyenler var.Bu sistemi bu hale getiren biziz.Onlarca hesap alındı onlarca hileli şekilde hesaplar kullanıldı.

Sonunda adamlar bıktı diğer ülkelerdeki gibi kolay onayv ermiyorlar artık.Ne dok olduğumuzu anladılar.

Ben bekliyorum senden bekleyeceksin.İşi bilen 1 haftada alıyor.Millet pin bekliyor 1-2 ay ben 1 günde pin alıyorum.Biraz google adsense forumlarını araştır oralarda konu aç yönlendirme yapıyorlar anında pinide onayıda alıyorsun.
Haklısınız google'ın bu duruma gelmesini bence Türk kullanıcılar sağladı. Yıllardır tüm çakallıklar Türk webmasterlardan çıkıyor. Herkesin 2-3 hatta 5 ten fazla üyeliği var, annesi ablası babası akrabası arkadaşları üzerine üyelik açanlar, 20-30 kişilik adsense grupları kurup birbirlerinin reklamlarına tıklayanlar, splash içerisine adsense reklamı yerleştirenler, video player içine büyük kare reklam koyan, reklama tıklayın yazanlar. Diğer bir nokta forumda adsense ebook satan kişiler bile ebook'ta adsense'yi nasıl kandırabileceğini anlatıyor ve alan kişilerde bunları uygulayarak kazancını arttırmaya çalışıyor. Tam tersi bunları yapmak yerine hilesiz şekilde çalışarak tüm siteleri tek bir adsense hesabına bağlayarak politikalara uygun gitseler hem Türkiye Adsense kullanıcıları sevinir, hem google Türk kullanıcılarını daha çok önemser.