Haklısında söyle birşey var. Sadece camı çatlak hiçbir sorunu yok. Dokunmatiği sağlam ekran görünür halde ve kullanılabilir durumda ben o konuda biraz sıkıntılı olduğum için satmak istiyorum yoksa kullanılıyor. Telefonu 800 e ikinci elini satsalar 450 cam parasını çık. 350 TL satmam lazım mantıkken telefonu ve benim sattığım tarzda telefonu o fiyata olduğunu sanmıyorum.
Ama 650 TL veren olursa satmayı düşünüyorum.
Hocam ark. yazmislar zaten paraya siksmadiysan satma (tr karekter problemi mac kullaniyorum en de)
eger cok acil sikstiysan dedigim gibi hocam adam sunu diyor artik bu isin icinde olan biri olarak.cinliler ayni ozelliklerde yapiyor zaten(2gb ram 16gb hafiza vs)
samsungun sadece parcalari kaliteli.(ki oda cozurttu)
isin ozu para lazim degilse satma lazimsada cook assagiya gider demedi deme.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:46:28 -->-> Daha önceki mesaj 01:43:50 --
Haklısında söyle birşey var. Sadece camı çatlak hiçbir sorunu yok. Dokunmatiği sağlam ekran görünür halde ve kullanılabilir durumda ben o konuda biraz sıkıntılı olduğum için satmak istiyorum yoksa kullanılıyor. Telefonu 800 e ikinci elini satsalar 450 cam parasını çık. 350 TL satmam lazım mantıkken telefonu ve benim sattığım tarzda telefonu o fiyata olduğunu sanmıyorum.
Ama 650 TL veren olursa satmayı düşünüyorum.
bu arada s3 bu kadar pahalimiydi ben baya dustu diye biliyordum:?
800+450:1250tl yapar.
cihaz ikinci el + hocam neyse daha fazla dalmayalim konuya ama gercekler bunlar hocam alana hayirli olsun.