ben burdan 3 kuruş para kazanıyorum..kredi ödüyorum..o bu şu...işte bilirsiniz hayat..fazla param olmadığı için yaptıramadım güvenlik..adam sürekli giriyor arkadaşlar..iki defada ben üstteyken alt kata..bu akşamda ben üstteyken alt kata girdi..kıyafet çalıyor..gıda çalıyor..bu gece de 120 tl son paramı aldı.. sağolsunlar arkadaşlar özelden mesaj atmışlar tanıdıklarının numaralarını halletmeye çalışıcam..hareket sensörü..çok mantıklı..bezdim..polis geldi..baktı..bulmak zor dedi..gitti...ev bizim değil bu arada...ama kamera sistemini alır giderim diye düşünüyorum..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:46:33 -->-> Daha önceki mesaj 00:38:50 --

Ozsoy05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tellere 5-6 volt ver bahçeye kangal sal iki tane hırsız girerse masraflarını ben karşılayacam söz.
bunu çok düşündüm lakin iş yasal sürece geldiğinde suçlu konumuna düşüyormuşum..birde mahallenin çocukları var tabii...bayılıyorlar bizim eve sataşmaya...köpekle oynamak için sürekli tırmanan mı ararsın..köpeğin kulakları elinde demir parmaklara yapışan mı..elektirik versem..sinek gibi yapışırlar yerlere)