Rudeboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de Akdeniz Üniversitesinde okuyorum. Merkez Kampüste misin yoksa ilçelerden birinde mi ? Merkezdeysen üniversitedeki öğrenci topluluklarına hiç baktın mı ? Genelde çoğu aktivitelerini öğle aralarında veya ders saatlerinden sonra yapıyorlar. Fotoğrafçılık, Dağcılık, Golf, Dans, Tiyatro vb. çok çeşitli topluluklar var. Onun dışında Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda bulunan tenis kortlarından veya yüzme havuzundan faydalanabilirsin. Kortlar akşam saat 17.00 a kadar (yanlış hatırlamıyorsam) boş olduğunda ücretsiz oluyor. Keza yüzme havuzuda öyle. (Dışarıdan gelen öğrencilere ücretsiz mi bilmiyorum ben BESYO okuduğum için ücretsiz faydalanabiliyoruz. Araştırabilirsin.) Onun dışında Basketbol ve Futbol sahalarıda öğrencilere açık. Buralara illaki mevcut arkadaşlarınla gelmene yok. Buralardaki spor yapan insanlarla tanışabilir, vakit geçirebilirsin.

Bunlar bana yetmez dersen dahasını düşünürüz. Merkez Kampüsteysen hangi bölümdesin bu arada ?
Şu anlık fitness yeter hocam. Yüzme ve diğer aktiviteleri yaz mevsimine doğru düşünürüz. Ben bilgisayar programcılığı hocam, myo.