Çalışılan restoranta göre saatler farklılık gösterir ve genelde çok çalışırsınız. Aslen 3 vardiya vardır. Açılış, Öğren ve Kapanış olmak üzere. Açılış sabah 8'de gelir, akşam üstü 17'de çıkar. Öğlenciler'de 12'de gelir akşam 10 gibi çıkarlar, daha erken de olabilir geç de. Kapanışlar allaha emanet. Akşam üstü 17 ya da 18 gibi gelirler, gece kaçta çıkacakları kendilerini ne kadar parçalayacakları ile doğru orantıdadır.
Çalışanlarını sonuna kadar sömüren bir yapısı vardır. Yemek molanız haricinde hiçbir şekilde oturma ya da dinlenme izniniz bulunmamaktadır. Sigara içiyorsanız işiniz daha da zorlaşacaktır. Müdürlere yalvarır durursunuz. Boş zamanlarda board'da bulunan su ile genelde bir yer temizlenir. O suyun da bir vakitten sonra değişmesi, içerisindeki D10 kimyasalının yenilenmesi gerekir ama D10 da bir süre sonra kısılır.
Benim zamanımda saatlik ücreti 2,25 TL idi yanlış hatırlamıyorsam. Öğrenci değilseniz müdür harici bir pozisyonda çalışmanız zaten imkansızdır bu devirde. Gerçi müdürlük de zor. Ne gecen belli, ne gündüzün. Böyle yerlere çalışmak için bakılmamalı bence. Adam gibi mesleği olmalı insanın.
Öğrencilik zamanlarımda Burger King'de çok yıprandım, şimdi aklıma geldikçe lanet ediyorum. Köpek gibi çalışırdım 3 kuruş para için. Şimdi günde 8 saat çalışıyorum ve bunun toplasanız 5 saati kod yazıyorum, kalan vakitler sigaraymış, sosyal medyaymış filan diye gidiyor.