SuD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Hocam yukarıda ki resimde ne demek istiyor? Yani 4 gün falan oldu hala onaylanmadı. acaba eksik yaptığım bişey mi var?
1. onayı geçmiş 2. onayı bekliyorsunuz. Bu süre zarfı bazen uzun olabilir. Bu zaman içersinde sitenize biraz daha içerik giriniz özgün olmasına dikkat ediniz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:40:42 -->-> Daha önceki mesaj 21:39:36 --

mehmetkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

İsim soyisim şeklinde domain var eşim adına açtığım site yaklaşık 2 yaşında site önceleri içerik özgün ile karışık kopyaydı diyebilirim ama kopyada editleniyordu. Sonradan konular özgünleşti hergün 4-5 konu giriliyor tasarımda gayet normal ama 4-5 defa başvurdum sonuç olumsuz. Ama neden olumsuz olduğuna dair birşey diyen yok. Yardım edebilirmisiniz? adresi pm ile versem
Olumsuz gelen sonuçlarda illaki bir sebep gösterilir maillerinizi kontrol ettiğinizde ki gelen mailde ki uyarı nedir?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:41:54 -->-> Daha önceki mesaj 21:40:42 --

T_PLaMeN_R adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benım adsense hesabım vardı 4 yıl once odemede almıstım 2-3 yıl bakmadım bılgılerını unuttum sımdı tekrardan hesap alsam eskı hesabım sorun olurmu 2 uyelın var dıye yoksa onemsemezlermı
Tesekkurler sımdıden
Yeni hesap alabilirsiniz fakat çakışma olabilir. 2. şahıs (ailenden yakın dostlardan) adına alabilirsiniz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:49:06 -->-> Daha önceki mesaj 21:41:54 --

gurkan121 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Bütün konuyu maalesef baştan sona okuma fırsatım olamadı. Daha önce cevap verildiyse bu tür bir soruya şimdiden özür dilerim.

Flash oyun sektöründe çalışma yapmak istiyorum. Diğer bu tarz sitelere oranla biraz daha farklı bir konsept ve yaratıcı bir çalışmayla.

Flash oyun sitelerinin kazanım oranları diğer sektörlere göre nasıldır ?
Sizce bu sektörde çalışma yapmam yararlı mıdır ?
Nelere dikkat etmem gerekebilir ?

Ufak bir bilgilendirme yapabilirseniz çok memnun olurum.

Şimdiden teşekkürler.

İyi çalışmalar dilerim.

Merhaba,

Flash oyun sitelerine Adsense biraz karamsar bakıyor. Eğer ki başvurunuzu bir Flash oyun sitesi ile yapacaksanız size bunu diyebilirim.

Ama hesabınız var ve devam etmek istiyorsanız sorularınıza şöyle cevap verebilirim.

1-Flash oyun sitelerinin kazanım oranları diğer sektörlere göre nasıldır ?
2-Sizce bu sektörde çalışma yapmam yararlı mıdır ?
3-Nelere dikkat etmem gerekebilir ?

1= Flash oyun sitelerinde kazanım oranları diğer sektörlere bakarak azdır. Diğer sektörlere tık başı verilen (TBM) oran örn: 0.40Tl ise flash oyunda bu 0.10Tl ile minimal değer diyebilirim.
2= Eğer ki projeniz ve alt yapınız hazır ise diğer sitelerden farklı bir konsept uygulayacaksanız giriniz. Aksi şekilde hazır sistemler ile devam etmeniz çok zor nedeni ise rakipleriniz çok ve güçlü ayrıca şöyle birşey de diyelibilirm ,eskiden herkes film sitesi açardı şu anda bu flash oyun sitelerine dönüldü ve değerleri git gide düşüyor.
3= Özgünlük ve Farklılık sizleri herşeyden bir adım ileri götürür. Burada asıl önemli olunan farklılıktır. Çünkü bir oyun tek sizde değil herkezde aynı oyun olacağı için özgünlük biraz geri planda kalıyor. İyi bir altyapı ve programlı olmaya dikkat edin.