mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle herkese merhaba, r10.Net Adsense kategorisinde ki gördüğüm sorunlara verdiğim yanıtlar doğrultusunda P.M ile ulaşıp yardım almak isteyen kullanıcılar oluyor. Öncelikle ilgilendiğim konularda ki başarılı sonuçlarım için yardım eden ve bilgi almak isteyen herkese teşekkur ederim.

Bu konuyu açmamda ki amacım Adsense sorunu olan kullanıcıları tek çatı altında toplayıp sorunlarına çözüm bulmak için yardımda bulunmamdır.

Adsense Hesap Durdurulması dışında oluşan hertürlü hesap ayarları bilgiler tbm düşüşü artışı reklam yerleşimi gibi bir çok konuda bilgilerimi açık bir şekilde sunmak isterim.

Sorunu olan arkadaşlar konuya cevap olarak alıntı ile cevap vermelerini istiyorum.

Kolay gelsin.

Soru Cevaplama Saatlerim Ağırlıklı olarak

Her Gün 18:00 24:00
Cuma: 18:00 23:00 arasıdır.
Merhaba,

İsim soyisim şeklinde domain var eşim adına açtığım site yaklaşık 2 yaşında site önceleri içerik özgün ile karışık kopyaydı diyebilirim ama kopyada editleniyordu. Sonradan konular özgünleşti hergün 4-5 konu giriliyor tasarımda gayet normal ama 4-5 defa başvurdum sonuç olumsuz. Ama neden olumsuz olduğuna dair birşey diyen yok. Yardım edebilirmisiniz? adresi pm ile versem