mgmslck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Patatesleri nasıl yapıyorsunuz? Kullanılan yağ vs. Kolada bir de ne kadar su giriyor o makineye?

Ayrıca genel olarak ne kadar sağlıksız sence? Sağlıklı bir yiyecek olmadığı zaten açık da medyada iddia edildiği kadar kötü mü şartlar?
Hic bir icecege su girmez . Kola syrubu ve co2 girer . Saglik olarak hamburgerlerin tamami saglikli ancak yagda pisen patates nugget gibi urunler pek yararli degil pek zararlida degil .
xemreg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 ayda çözdüyseniz 10 seneye kalmaz CEO olursunuz hocam ayrılmayın Mcdonald's dan
En ust kademe danismanlik ve 12 yil surer .
WebEngineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yükselme mantığını bir türlü çözemedim, belirli bir prosedürü var mı? Kendim gireceğimden sormuyorum da sürekli gir 2 yılda müdür olursun muhabbeti dönüyor.
Evet 2 yilda performansa gore degisir .
Sabri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yarım saatte satılmayan pişmiş hamburgerler çöpe atılıyor diye bir şehir efsanesi var doğrumu?
Her urunun bi iskarta suresi var . Mesela 25 dakika duran nuggetler atilir . Acikcasi biz buna pek sadik kalmiyoruz ama olmasi gereken o.
MaiHes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şu soslar hakkında bilgi verirmisin nereden tedarik ediyorsunuz bunları
her gidişimizde ekstra 3 lirada sos parası veriyoruz eskiden para almıyorlardı da artık para alıyorlar.
Soslar mc de ucretsiz burgerda ucretli . Eger mc de ucret aliyorlarsa sikayet edin . Soslari mc kendi uretiyor
CND adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışanlara hamburger yemesi önerilmiyormuş MC'de, sandviç salata tarzında şeyler tüketilmesi söyleniyormuş. Var mıdır doğruluğu? Gerçekten çalışanı olarak -zaten zararlarını biliyoruz da- hamburger tüketilmesini eşinize, kardeşinize, arkadaşınıza önerir misiniz?
Her gun yagda pismis urunler yenmemeli . Ciddi zarari olabilir . Ama dedigim gibi hamburgerler zarar vermez.
JoEN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi çocuğuna gönül rahatlığıyla yedirir misin?
Urunden urune degisir
onur33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben patetese bayılıyorum evde yapma yöntemi var midir ne kadar uğraşirsam ugrasayim mcdonals gibi olmuyor

GT-I9103 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Patatesler 165 derece yagda 3 dakika pisirilir .
HelluvA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kolaya katılan buz hakkında bilginiz varmı normal bir buzmu o katılan çünkü kolanın tadını hiç bozmuyor merak ettiğim bir konu
Buzlar asit dengeleyicidir. Tad bozmaz
ErkanEkin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mc'de hamburgerleri normal olduğu gibi yiyordum bi kere etini çıkarıp yiyeyim dedim dadı iğrençti o gün bu gündür hamburger yiyemiyorum
Iskarta urun vermisler hocam size
gokcey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çin Tuzu(MSG) kullanılıyormu?
Hayir .