Patatesleri nasıl yapıyorsunuz? Kullanılan yağ vs. Kolada bir de ne kadar su giriyor o makineye?
Ayrıca genel olarak ne kadar sağlıksız sence? Sağlıklı bir yiyecek olmadığı zaten açık da medyada iddia edildiği kadar kötü mü şartlar?
Hic bir icecege su girmez . Kola syrubu ve co2 girer . Saglik olarak hamburgerlerin tamami saglikli ancak yagda pisen patates nugget gibi urunler pek yararli degil pek zararlida degil .
6 ayda çözdüyseniz 10 seneye kalmaz CEO olursunuz hocam ayrılmayın Mcdonald's dan
En ust kademe danismanlik ve 12 yil surer .
Bu yükselme mantığını bir türlü çözemedim, belirli bir prosedürü var mı? Kendim gireceğimden sormuyorum da sürekli gir 2 yılda müdür olursun muhabbeti dönüyor.
Evet 2 yilda performansa gore degisir .
yarım saatte satılmayan pişmiş hamburgerler çöpe atılıyor diye bir şehir efsanesi var doğrumu?
Her urunun bi iskarta suresi var . Mesela 25 dakika duran nuggetler atilir . Acikcasi biz buna pek sadik kalmiyoruz ama olmasi gereken o.
şu soslar hakkında bilgi verirmisin nereden tedarik ediyorsunuz bunları

her gidişimizde ekstra 3 lirada sos parası veriyoruz eskiden para almıyorlardı da artık para alıyorlar.
Soslar mc de ucretsiz burgerda ucretli . Eger mc de ucret aliyorlarsa sikayet edin . Soslari mc kendi uretiyor
Çalışanlara hamburger yemesi önerilmiyormuş MC'de, sandviç salata tarzında şeyler tüketilmesi söyleniyormuş. Var mıdır doğruluğu? Gerçekten çalışanı olarak -zaten zararlarını biliyoruz da- hamburger tüketilmesini eşinize, kardeşinize, arkadaşınıza önerir misiniz?
Her gun yagda pismis urunler yenmemeli . Ciddi zarari olabilir . Ama dedigim gibi hamburgerler zarar vermez.
Kendi çocuğuna gönül rahatlığıyla yedirir misin?
Urunden urune degisir
Hocam ben patetese bayılıyorum evde yapma yöntemi var midir ne kadar uğraşirsam ugrasayim mcdonals gibi olmuyor
GT-I9103 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Patatesler 165 derece yagda 3 dakika pisirilir .
Kolaya katılan buz hakkında bilginiz varmı normal bir buzmu o katılan çünkü kolanın tadını hiç bozmuyor merak ettiğim bir konu
Buzlar asit dengeleyicidir. Tad bozmaz
mc'de hamburgerleri normal olduğu gibi yiyordum bi kere etini çıkarıp yiyeyim dedim dadı iğrençti o gün bu gündür hamburger yiyemiyorum
Iskarta urun vermisler hocam size
Çin Tuzu(MSG) kullanılıyormu?
Hayir .