gokhanua adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bize yol olarak geri dönüyor ama unutmayalım bu yolları kullanmak için para ödemeleyiz.

Bize hastane yapılarak geri dönüyor ama unutmayalım bu hastaneleri kullanmak için cebimizde para olması lazım.

Bize çevre temizligi veya belediye hizmetleri olarak dönüyor , ama bu hizmetleri almak için çöp vergisi ve kaldırım vergisi ödememiz lazım.

Bu paralarla ne oluyor benzin alıyoruz , elektirik alıyoruz , doğal gaz alıyoruz . Tabi bunları kullanmamız içinde geri vergi ödüyoruz

genel olarak veriyoruz ve gene veriyoruz sonuç olarak . verdiğimizle kutucuklar , gemicikler , saatler , montlar , villalar , rantlar satın alıyoruz.
aramızda şanslı olanlar kömür , makarna , altın çok şanslı olanlarmızda meydanalara giderek bayrak sallıyor 50-100 Tl topluyor
Yol beleş , yemek beleş , yılda 30 tane meydana gitse 3bin tl .
ailede 4 kişi varsa 12bin

10milyonda faturalı hat olsa , %40 deprem vergisi zart vergisi alınıyor,
En ucuz tarife 10 tl olduğunu düşünürsek .. Ben düşünmeyim
Hocam yemin ederim geçen utandım. Hastaneye gittim.
Vakıf Gureba bilenler bilir. Şimdi ki ismi Bezmi Alem. Kimin karısının üstüne yapıldı herkes biliyordur.
Bu hastaneyi yaptıran Valide Sultan, ücretsiz yardım yapılacaktır insanlara demiştir. En fazla 1 kilo soğan parası alınacaktır demişti.

Geçen babamı hastaneye götürdük. Tümor teşhisi vs. dediler. İstedikleri tektikleri yaptırdık. Endeskopi sırasında tümor olduğunu gördük. Parça alalım dediler. Parça için 2000 TL istediler. Akşam getirelim dediğimizde olmaz hemen varsa yaparız dediler. Senet vs. dediğimiz halde.

Kaldırdım adamı götürdüm Çapa'ya. Aynı işleme 18 TL dediler
Bunu gördüm daha 1 milyon oyum olsun birini bu adama verirsem Allah belamı versin. Kazandığım bir kuruş boğazımdan girmesin.