hocam hazır içerik olduğunu kim söyledi ? bütün içeriği tek tek ve eski içerikle alakası olmadan yeni içerikler girdim... eskiye dair tek bir link yok
"Bundan yaklasik 1 ay evvel yeni bir site kurulumu yapmistim google site icerisindeki butun sayfalari kisa bir sure icerisinde indexledi. Fakat bir sure sonra yapilan bir hata sonucu site içeriği uçtu ve yeniden kurulum yapip yeni bir tema ile sifirdan icerik girdik. Şuanki içerik durumu eskisine nazaran çok daha fazla"
site içeriği uçtu ve sıfırdan içerik girildi..şimdi 1 ay önce bir site açıldı..site içeriği uçtu (404 hataları) sıfır içerik yapıldı (eski içerikler gitti, permalinkler vs)..ve bu kadar içeriği ne kadar süre içerisinde google a bildirdiniz? örneğin ben 1000 konuyu 1 haftada girdim..yada 1000 konuyu girdim google a hazır olarak sundum yada 1000 içeriği ben google a 6 ayda sundum..
bu önemli diyorum size..
eski index sayısı "2700lerde idi" dediniz..çok daha fazla olduğuna göre mesela 5000 civarı atıyorum index var..
google öncelikle mevcut sitenizi kontrol ediyor..bakıyor değişmiş..2-3 hafta süre içerisinde değişiklikler başlıyor..zamana yayıyor..ben siteyi değiştirdim ertesi gün yeni indexler çıkacak yok öyle birşey..
bu tür durumlarda biz zamana yayarız google bot sürekli gelsin diye..bot gelir bakar aa hep yeni içerik..dur ben şunu tarayım der ve indexler..botun devamlı sitede dolaşmasını sağlarsanız o kadar çok sitenizin indexlenmesini ve eski url leri ortadan kaldırırsınız..