Arkadaşlar merhaba,
Bundan yaklasik 1 ay evvel yeni bir site kurulumu yapmistim google site icerisindeki butun sayfalari kisa bir sure icerisinde indexledi. Fakat bir sure sonra yapilan bir hata sonucu site içeriği uçtu ve yeniden kurulum yapip yeni bir tema ile sifirdan icerik girdik. Şuanki içerik durumu eskisine nazaran çok daha fazla.. webmaster tools a ta geçen gun girdigimde uyari bulunuyordu sitenizde onemli duzeyde saglik sorunu bulundu diye.. 188 url hatasi veriyordu. Bende bu url lerin hepsini engelledim tek tek ekleyerek ve sonuç olarak engellendi. Fakat ayni uyari gene duruyor. Sorunlar duzeldi diye bildirmeme ragmen. Simdi eski index sayisi 2700lerde idi suanda 1250li civarinda. Google webmaster toolsa site map durumuna baktigimda yeni site icin ekledigim url lerin 7000 tane kadarini dizine almis fakat site:
www.siteadi.com yaptigimda hala eskiden kalma 1250 adetlik linkleri goruyorum. Ama yeni actigim konular hep google aramalarinda cikiyor. Bu durumda benim izlemem gereken yol nedir yardimci olursaniz sevinirim
yanlış anlamayın ama bu kadar çok içeriği bir anda neden google gözüne sokuyorsunuz ki..zamana göre sırayla sunsaydınız daha iyi olmazmıydı? google hazır içeriği sevmiyor bana göre..örneğin temel bilgileri yayınlarsınız sonra yeni konular eklenir 3-5 ay neyse..