Web siteniz TR lokasyonda ise , ping süresi oluşacaktır. Saldırı almıyorsanız cloudflare kullanmanın hiç gereği yok. Ara sıra saldırı alıyorsanız , yukarıda arkadaşın belirttiği gibi bazı firmalar var 10gbit'e kadar koruma sağlıyor. Ben kriweb müşterisiyim bizzat test ettim 10gbit üzeri saldırılarda bile birşey olmadı. Cloudflare ikinci planda olmalı benim için , Ayrıca saldırı altında browser kontrolünü açarsanız ampul gibi 5 saniye bekletiyor.
Fakat Cloudflare ip gizlemek için güzel bir araç. Saldırgan kişi gerçek ip'nizi bulamadığı sürece saldırı yapamayacaktır. İp bypass etmenin de iki yöntemi var , mail göndertmek ve forum varsa avatar yüklemek. Eğer cloudflare geçecekseniz, kendi sunucunuzun mail mx lerinizi kullanmamanız gerekir ve forum varsa avatar yükleme bölümüne önlem almanız gerekir. Bu şekilde diğer subdomainler için ayarlar yapılırsa kimse ip'nizi bulamaz ve saldırı yapamaz. Fakat saldırıların boyutu düşükse ve ara sıra oluyorsa cloudflare sizin için dezavantaj olacaktır.