zip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben burada hadi facebooku dolandıralım kampanyası düzenlemiyorum
hepinizin bildiği gibi, şu an facebookda kendi şirketinizins ayfsını açıp, kendi kredi kartınızıda girseniz, ads manager hatası alırsınız

benim sunduğum hizmet, bu hatadan kaçınılarak hazırlanmış reklam hesapları satmaktır
hesabı alırsınız, reklamınızı girersiniz, günlük 250dolara kadar olan bütçenizi istediğiniz gibi kullanırsınız, ödemesini yapar legal bir hesap sahibi olursunuz

ha bu hesabı alırsınız, kullanır parasını ödemezsiniz, buda bir seçenek tabiki

TBM yükseltiliyor felan demişin o tamamen senin beceriksizliğin, ben halen 0,01kuruşa reklam kampanyaları açabiliyorum
kıvırmanın bukadar ucuzu artık )

dur şimdi doğru mu anladım.. sen bize 500$ harcama limitli hesap vereceksin. biz bunu panelden harcayıp senin deyiminle cepten ödeyeceğiz facebook a 500$ olarak... bide üstüne bu imkanı bize sağladığın için 500 TL de sanamı vereceğiz Hahaha harikasın sen. Facebook'a ödediğimin yarısını sana komisyon veriyorum birnevi %50 komisyonla reklam yönetiyorsun mükemmel bir dolandırıcılık operasyonu. Bide yazmış ödemezseniz buda bir seçenek demiş. Ödemeyin desene sen şuna. Minareyi çalan kılıfını uydurur derler ya, beceremiyorsun beyfendi.

Gelelim başka bir yalanına. 0,01 TL den kampanya yürütüyorum demişsin. oCPM ile bunu aramızda yapmayan kaldı mı? Kaldıysa öğrensin, oCPM ayarıyla kampanyanızı yürütürseniz maliyetiniz kısa zaman sonra 0,01 - 0,05 (CPM) 'e düşecektir

zip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

hayatında hiç legal reklam vermediğin bu haraketlerinden belli oluyor. attığın resim ile bile kendini ele veriyorsun.

Resme dikkatli bakarsanız kampanya 1073 TL harcamış. Tam olarak 500$'a tekabül ediyor. Ve alttaki kampanyanın status'üne bakarsanız completed olduğunu göreceksiniz. Resim herşeyi anlatıyor. Toplam budget = 500$ girilerek 48 saatlik End Date'i olan kampanya girilmiş. Üstteki harcama grafiğine bakın 7 Şubat - 9 Şubat arası yayın var diğer tarihlerde yayın yok. Bildiğin 2 günlük 500$ tokatlama hesabı satıyorsun. Bu reklamı kullanıpta reklam çıkarsanız domaininiz direk zaten banlanır networkden. Hesap 500$ harcayarak 2 gün sonra hesap terkedilmiş. Toplam harcamanın 1073 TL olması ve tamamlanmış kampanya olması 500$ lık dolandırıcılık hesaplarından sattığınızın bariz göstergesidir. Konudaki ilk mesajında reklamınızı ben yönetirim, 2 gün sonra hesap kapanacaktır.. gibi kendi ellerinle yazmışsın. Yanılmıyorsam şu resimdeki hesabın 50-100pixel yukarısında kırmızı bir "ödemeniz çekilemedi" balonu vardır Facebook'a 500$ takıp geçtiği hesapdan screenshot almış üstüne birde skype adresini yazmış. Seni görünce aklıma şu duvarlara "ALO BEL FITIĞI 05xxxxxxxxxxx" şeklinde ki üfürükcüler geldi.

Şimdi burda ufak ufak kaybol.. Hadi bilen adam sana prim vermez de bilmeyen insanları burda kandırıyorsun bu sahte hesaplarla. 500 TL verilerek 500$ reklam çıkabilmek için 1$ = 1 TL olması gerekir hayırdır dolar kuru değişti de bizim mi haberimiz olmadı

3-5 hesap sattıysan önce git şu http://sicakreklam.com/ siteni düzelt adam gibi bir iş yap. Faliyetimiz durdurulmuştur deyip mükemmel bir güven sağlıyorsun şu sıralar sanırım. Değişik bi insansın gerçekten..