@spetsnaz

benimle aynı sektörde iş yapan biri olarka senin bu ithamlarda bulunman bi ayrı yanlış

ben burada hadi facebooku dolandıralım kampanyası düzenlemiyorum
hepinizin bildiği gibi, şu an facebookda kendi şirketinizins ayfsını açıp, kendi kredi kartınızıda girseniz, ads manager hatası alırsınız

benim sunduğum hizmet, bu hatadan kaçınılarak hazırlanmış reklam hesapları satmaktır
hesabı alırsınız, reklamınızı girersiniz, günlük 250dolara kadar olan bütçenizi istediğiniz gibi kullanırsınız, ödemesini yapar legal bir hesap sahibi olursunuz

ha bu hesabı alırsınız, kullanır parasını ödemezsiniz, buda bir seçenek tabiki

TBM yükseltiliyor felan demişin o tamamen senin beceriksizliğin, ben halen 0,01kuruşa reklam kampanyaları açabiliyorum

facebook reklam alım satım kategorisindeki diğer reklam alım ilanlarına gidip satış yapmaya çalışan sen, bana gelip bu ithamlarda bulunamazsın arkadaşım
burası bir ticaret forumu, ben satış yapıyorum ve fiyatım felan belli, işine gelen arar alır
aynı satışı sende yapıyorsun ama fiyatında yok, sanırım tutturabildiğine göre bir satış politikan var, ve ben yazma dedikçe benim satış konuma yazmanda bu sebepten

birde benim hesabımın türü belli limiti belli, herşeyim açık benim yani
isteyene teamdanda gösteririm, güven veren arkadaşlara kredide açarım
ama senin hiç bişeyin belli değil
neymiş hesapların premiummuş, neymiş türk yetkili ahbabın varmışda havadan sudan konuşuyomuşun

insanları kandıran biri varsa o sensin
şu premium hesap neymiş, millete beleşe yardımcı olduğun, bi screen koyarsan sevinirim

tekrar söylüyorum, benim hesaplarım kendi adıma açılmış, legal hesaplardır
tek ayrıntı hesapalrın nasıl kullanılacağı satın alan kişiyle beni bağlar
----
şehir dışındayım, her mesajı takip edemeyebilirim bir kaç gün
isteyen arkadaştan, isteyen benden hizmet almakta elbet özgürdür
forumunda belli bir kuralları vardır, bizler kurallara uyarız
bu kural bana uymuyor, ya kuralı değiştirin ya beni silin gibi bir mantık zaten olamaz