seltametal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
OKADAR ÇIRPINDIK ÇÖZÜM DİBİMİZDEYMİŞ GODADDY GİBİ BİR ÇOK FİRMADA STANDARMIŞ BU AYARLAR ALDIM BİTANE DİREK KURDUM HİÇ Bİ AYAR GEREKMEDEN ALACAK ARKADAŞLAR OLURSA EK BİLGİ OLARAK DURSUN YERLİ FİRMA VAR İSE ONDANDA ALABİLİRİM 1 ADET DURUMA GÖRE ADET DEĞİŞİR

Merhaba aşağıdaki sistem gereksinimlerini karşılayacak ve düzenli hizmet veren kapanma olmayan destek hattı ilgili hosting bakıyorum teşekkürler.

* GD complied with your PHP Build - (Yes)
* Image Magick 6.7.2 complied with your PHP - (Yes)
* Imagick Library complied with your PHP - (Yes)
* System Function enabled in server - (Yes)
* SendMail - (Yes)
* PHP safe mode - (OFF)
* CURL extension - (Yes)
* Autotrace Library Enabled in Server ( Optional For Vector Output Generation)

PHP version 5.2 ve üzeri

ARKADAŞLAR FİRMALARIN HEPSİNDE BUNLAR VAR FAKAT Checking SYSTEM function... Off-Please enable SYSTEM funtion the php.ini
Checking IMAGICK support... Off-Please re-compile php with IMAGICK support

BU İKİSİNDE SIKINTI ÇEKİYORUM KİMİ BİRİNİ AÇIYOR DİĞERİNİ AÇMIYOR KİMİ ÖTEKİNİ AÇIYOR DİĞERİNİ AÇMIYOR ) ŞİMDİ HANGİSİ ZARARLI :d

ONUDA ANLAMIŞ DEĞİLİM

Checking SYSTEM function... nedir bilmiyorum
fakat
Checking IMAGICK support... resim çevirme eklentisi gibi birşeymiş galiba biraz araştırdım yani png yi jpgye falan çeviriyo...

ayrıca bir arkadaş dediki siteyi hackerlara ver daha iyi dedi

bu dedigim 2 özellik harici diğerlerini en büyük firmalar bile veriyor
imagick deseniz açıkladım systemfunc nedir bilmiyorum.

Bu hosting işini gerçekten bilen birilerimi yok gerçekten yada türkiyede hosting işi bitmişmi

NATRO İMAGİC SUPPORTU AÇMIYOR

MARKUM system functionu u açmıyor hangisi bu işi bilmiyor firmaların

safemode off zararlı dedi burdan biride onu tüm firmalar veriyor be arkadaşım

AYRICA KURACAGIM YAZILIM PROFESYONEL SIKINTI ÇIKARIRMI BİLMEM SANMIYORUMDA DÜNYADA DEV Bİ FİRMA BU GEREKSİNİMLERİ İSTEME SEBEBİDE ONLİNE RESİM DÜZENLEMELİ BİR YAZILIM OLMASI

Abi lütfen işten anlayan birileri yokmu ben anlamıyorum walla
Paylaşımlı sunucularda kolay kolay ayarları kimse scripte göre değiştirmez kendinize bir vps alıp ayarları yapabilirsiniz.

Vps Paketlerimiz ;

http://www.fiberserver.com.tr/turkiye-lokasyon-vps.php
http://www.fiberserver.com.tr/amerika-lokasyon-vps.php