yusufffff adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 301 ile hiç birşey yapamazsın fakat linkleri reddedebilirsin belki işe yaraya bilir
işe yarar mı yaramaz mı bilmem reddetme sonrasında google bi mail atman işe yarayabilir durumunu iyi anlatman gerekli

2- )bence bunun pek bi etkisi yoktur siz sitemap'ı zaten webmaster tools a ekliyosunuz

bunlar tamamen kendi düşüncemdir buşekil bişey daha önce başıma gelmedi .
Linkleri reddettim, google paşanın keyfini bekliyoruz galiba anlık olarak etki etmiyor. 1 hafta falan oldu spam linkleri reddedeli bekliyorum hala. Spam dediğim olay için WM toolsa bir bildirim gelmedi yalnız. Yani Manuel bir işlem yok. Fakat oldukça sıralama kaybettim, hitim 300-400k falan civarıyken şu anda 150k zor görüyorum.

tolgasen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

301 size geçici çözüm üretecektir. 301 çekip, yeni alan adınıza temiz çalışmalar yaparsanız bir ihtimal işe yarayabilir.

Sitemap linkini site altında belirtmenin hiç bir mantığı yoktur. Onun yerine robots.txt'de belirtmek daha mantıklıdır.

Siten spam listesine alındıysa çıkartmak ciddi derecede zaman alıyor. Başıma geldi ve 10K'lık sitemi kapatma sebebi oldu. Bir rivayete göre Google'a mail atılması, hacklinkin yapıldığına dair kanıtlar sunulması problemi gideriyor diyorlar ama işte dediğim gibi rivayet.
Teşekkürler yorumlar için. Mail falan da uğraşamam en iyisi gittiği yere kadar gitsin siteler. Öldüğünde de bi helva dağıtırız napalım