Merhabalar,
VPN (Virtual Private Network)
İşlem mantığı bilgisayarınız ile VPN Server arasında gizli sanal bir ağ yaratılarak bu sanal ağ içerisinde sağlanan ayarlar kullanılır. Bu sistem üzerinde ister tek bir bilgisayarı isterseniz 20 ofis içerisindeki 500 bilgisayarı birbirine VPN kanalları ile şifreli/şifresiz olarak haberleştirebilirsiniz.
Kalan VPN stok : 0
Kalan Proxy stok : ∞
Proxy Servisi Nedir?
Proxy servisi; internet üzerindeki yerel bir ağ (ya da internete bağlı bir bilgisayar) ile dış dünya arasındaki ilişkiyi sağlayan bir yardımcı geçiş (gateway) sistemidir.
VPN teknolojisi sayesinde erişimleri gizlemeniz, erişimleri şifreleyerek içeriğini saklamanız mümkündür.
1. Güvenlik duvarı olarak:
Local network yapımızda modem den önce konularak internet çıkışımızı kontrol etmemizi ve dış saldırılara karşı koruma görevinde kullanılır.
2. IP adresimizi gizlemek için:
İnternet üzerinde ki proxy sunucuları kullanılarak kendi global IP adresimizi farklı gösterebiliriz. Böylece bazı Saldırı yöntemlerinde IP adresimizi gizlemek amacıyla kullanabiliriz.
3. Yasaklı Sitelere giriş:
IP bazlı veya bölgesel olarak uygulanmış olan yasakları aşmak için proxy kullanabiliriz. Malum ülkemizde bazı sitelere girişimiz yasaklanıyor. Bu yasakları aşmak için Yurt dışında bir proxy adresi yazdığımızda biz yurt dışından bir kullanıcı olarak görülürüz ve böylece belirli bir bölge için uygulanmış olan yasaklar bize uygulanmaz.
4) İşyerleri Tarafından Yasaklanan Site-Uygulamalara Giriş;
Çoğu firma, başta sosyal medya olmak üzere bir çok siteyi engeller, proxy hizmeti sayesinde bu yasakları aşabiliriz. Ve firma bilgi işlemi tarafından kısmi olarak denetlenemeyiz.
Vpn - Proxy servisimizden günlük 19 kuruşa faydalanabilirsiniz.
Farklı lokasyonlardan vpn kullanılırken hız test sonuçları;
Kırklareli:
İstanbul Proxysiz :
İstanbul Proxyli:
Proxy testi gayet başarılı internet hızımda kayıp neredeyse %0
Vpn ne zaman stoğa girer
Proxy hizmeti alıntı hızlı ve güvenilir işlem için tşk ederim.
gerçekten ilgili bir arkadaş. en kısa da sürede çalışacağız.
Arkadaş çok ilgili sağolsun. Ayrıca proxy hızı oldukça iyi. Teşekkürler
Hızı baya hoşuma gitti açıkçası evimdeki network sorununu çözünce hemen 1 adet alayım diyorum sorunda çıkartmıyor her siteye giriyor gecikmesiz takılma yapmadan güzel yani
1aylık sipariş vermiştim şuan ulaştı elime gayet hızlı ve sorunsuz.1 Yıllığa uzattım
yeni yeni kullanmaya başladım ttnet hızım düşer sanıyodum, neyse ki düşündüğüm gibi olmadı

hizmet için teşekkürler umarım daimi olur.
Bende kullanıyorum hem ucuz hem hızlı teşekkürler. Tavsiye ederim..
bir süredir kullanıyorum gayet güzel ve hızlı herkese tavsiye ederim
Gayet Hızlı Ve Başarılı Yakın Zamanda Haftalık Alım Gerçekleşicek Teşekkürler..
demo hesabı test ettim gayet hızlı duruyor.
sistemi test ettim sağolsun deneme verdi gayet güzel düşünenler kaçırmasın derim hız bakımdan %95 diğer vpnlere göre göre biraz daha iyi diyebilirim
Toplu proxy alımlarına özel, kampanya olarak netman oto proxy ve ağ yönetimi yazılımımız
sipariş süresi boyunca hediye olarak verilmektedir.

Site:
http://proxyhizmeti.com/