Site adresi :Pm verilecek veya sayyaç resmine bakın
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı):Teklif Usülü
Sitenin aylık getirisi:500 - 1000 (Hiç İlgilenmeden Getirisi )
Sitenin açılış tarihi:2012
Kategori, sitenin içeriği nedir:Ero.tik Shop Ürünleri
Günlük hit sayısı:Şuan ilgilenmeden 70-100 arası
Ziyaretçi kaynağı: ( %90 google - %10 yandex )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:1,5 yıl PR:1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Platin Market 7 Ay var
Hosting dahil midir:Platim market
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı:Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:Hazır e-ticaret sitesi Devam edebilir
Yazılım lisans sonlanma zamanı: 7 Ay var
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:Hayır
Merhaba ben 2 yıl önce bu işe başladım kendim bir kamu kurumunda çalışıyorum bu işe ek kazanç olarak girdim ve iyide kazanmaya başlamıştım
sağlık bakanılığı bir ihbarla bazı bitkisel ürünlere el koydu el konulan ürünler hepsi faturalı ürünler ama ben uğraşamayacağım 5 sefer ispat için emniyete gittim o yüzden ilaç krem gibi ürünleri siteden kaldırdım sadece şuan shop ürünleri var sitenin ilaçları kaldırmadan çok iyidi fakat ilaçları kaldırınca site ziyaretci sayısı azaldı günde 70 - 100 kişi giriş yapıyor yanlız hiç bir şekilde siteyle ilgilenmiyorum sosyal ağlar ,seo, reklam, hiç birini yapmıyorum ona rağmen 12 - 15 arası ürün satmışım bu ay kar marjı çok iyi alan arkadaş hemen
satışa başlayacak 2 tane ithalatcı bayi anlaşması var aklınıza takılan soru sorabilir pm atabilir lütfen ciddi alıcılar pm attsın vakit buldukca pm lere dönüş yapacağım