dün akşam saatlerinde biraz btc almak istedim, fiyatları yaklaşık 2 saat takip ettim, 1417de almak istedim. ben 1417 yi gördükten sonra 2-3 dk değişmedi fiyatlar. dedim 1400 u beklemektense alayım bu fiyattan...

1. hamlemi yaptım, sitedeki fiyatı değiştirmeden (alım emri girmeden direk o fiyattan) almaya calıştım. baktım 0.0007 btc (1.02 tl) alabilmişim fiyat yükselmiş o anda, dedim 2. hamleyi yapayım zaten fiyat 1tl yükselmiş sorun değil, hopp 2. hamleyi yaptım. yine 0.0007 btc alabilmişim. hadi diyelim fiyat yine 1 tl yükselmiş 3. hamle yapalım. aynı durum 1 tl artış, bana sadece 0.007 btc satıyor, fiyat yükseldiği için bakiyemi alış emrinde gösteriyor.

bu durum 20şer saniye arayla tam 4 defa tekrarlandı, ve ben 5. hamlede fiyatı kendim düzenleyerek 1420 seviyesinden alabildim...

dedim kısmetsizlik veya şansızlık olmuş, 2-3 tl lik fark var ve zaten aldığımız miktar az, fakat bugun sabah sitede satış yapmak istedim. aynı durumla karşılaştım, neredeyse 1 saattir takip ettiğim hiç oynamayan fiyat, ben sat dediğimde (az miktar satılıp) tam bir kuruş düştü, benim satışım hemen satış emir pozisyonuna düştü... artık tecrübe sahibi olduğumdan 20 sn de hemen 2. hamleyle bitirdim işi.

BTCTURK ü takip ediyorum fiyat dalgalanmasının çok hızlı olmadığı bir zaman diliminde değilseniz böyle bir şeyle karşılaşamayacağımı düşünüyorum düh akşamda bugun sabahta böyle bir şey yoktu. ve her ne hikmetse ben al dediğimde 1 tl yükselip, sat dediğimde 1 kuruş düşerek beni emir pozisyonuna itiyor...