wp robotu tam olarak kullanmadım yalnız oto blog işine bir ara merak sarmıştım. o nedenle wp robotu baya bir araştırdım. en önemli ayaları yeni kampanyalar oluşturabilirsiniz. misal sizin çalıştığınız niş kelime 3 tane ise siz 3 tane veya daha fazla kampanya oluşturabilirsiniz. bu kampanyalarda aranacak makaleyi ister rss kaynaklarından ister makale sitelerinden seçebilirsiniz. ayrıca makalenize resim ve youtube dan videoda ekleyebilirsiniz. bir değer önemli ayarı ise spinleme sistemi. spinleme sisteminide yine yanılmıyorsam orjinal makaleyi başka bir dile çevirip sonra yine orjinal dilene çevirerek ( ingilizce to almanca to ingilizce gibi ) yada thebest spin diye bi site vardı. o siteden lisans alarak eklentiye entegre edip makalenizi ordan da en kaliteli şekilde spinleyebilirsiniz. linkleme için no follow yada hiç link ekleme gibi seçeneği mutlaka vardır. ayarlarına iyi dikkat edin. yada en iyisi youtube dan wp robot using veya wp robot tutorial diye arama yaparsanız daha kesin bilgiye ulaşırsınız. kesin ingilizce anlatacaktır ama siz ona aldırmayın sadece yaptıklarına bakın zaten bildiğimiz teknik konular.