Tolgahanuzun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilirim bilirim
O değil viral reklam gibi olmuş. Eminim o mahallelilerden bazıları o broşürleri merak etmiştir ne var onda diye. Reel olarak yapılacak güzel işlerden birisi gibi geliyor bana. (Trabzon da biraz zor o, her taraf tepe )

Yazında devam edersen tam anlamıyla güzel bir hal alır diye düşünüyorum. Bize gelse gelse "facebook hesabı patlatsana" işi geliyor
İşi bitirip eve doğru geliyordum, yollarda dağıttığımız reklam kağıtları kimisi yollardaydı apartmana girmeden önce bir kadın ve kadında dağıttığımız kağıt vardı bakınıyorlardı. Ayrıca etkisi gözükmüş biraz biraz. (İşler biraz daha açılmış.)

Dükkan hediyelik eşya artık ne ararsanız var hemen hemen ne alırsan 3,5 tl.
Tabak, çanak, mp3, telefon kabı, çanta, hediyelik eşya, mutfak ürünleri, etek, atlet, boxer, çorap, çöp kovası, oyuncaklar, parfümeri, kemer ...... artık aklına ne gelirse hemen hemen her şey var.

Hatta şöyle söyliyeyim; r10'da ve internet platformları üzerinden satılan 30-40-50 lik ürünler bile 3,5 liraya var. Örneğin; gold kumbara bu modelden orada var 3.5 tl.

Dükkanda her şey var ve herşey san ki ihtiyaç gibi geliyor ve hepsini alasınız geliyor. Şahsen benim öyle. Her şey lazım gibi geliyor. İlk defa yaptığım bir iş bu bröşür dağıtımı. Ama devamını getirtirim büyük ihtimal. Normalde özel yetkili serviside çalışıyorum akşamları iş çıkışı yemek yiyip biraz dinlenip bu işe gidiyorum. İşte hesabını yapalım. Ek olarak vücut geliştirmeye de vakit ayırıyorum. Gecelerim gündüzlerim full dolu ama bunun bir getirisi olacak elbet.

İnşallah, temennim o.

* Trabzonda bu işi zor yaparsın köylük kısım çünkü. Ancak şehir merkezine inersen çarşıya falan dağıtımı yaparsın orada da zor olur yani. Tek başına çekilecek dert değil. Hele ki evler, sokaklar çok karışık olur. Vakfıkebirli sayılırım bende.