Mega adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı akşamlar.

mevcut sitem için adsense başvurusunda bulundum. Adsense hesabıma girişte en üste kırmızı yazı olarak şu şekilde geçiyor

www.elazig.net.tr için yaptığınız başvuru inceleniyor. Hesabınız tam olarak onaylanana kadar yalnızca boş reklamlar göreceksiniz. Daha fazla bilgi edinin. İsterseniz, başvurunuzu farklı bir web sitesi kullanarak yeniden gönderebilirsiniz.

bende panelden reklam oluşturdum siteme kodlarını ekleyip beklemeye başladım yanlız reklam kodlarını yerleştirdiğim halde kod eklediğim yer beyaz sayfa olarak görünüyor ve Bir reklam birimini başarıyla oluşturdunuz
Reklam kodunu www.elazig.net.tr adresine yerleştirin

uyarısını alıyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar rica etsem yardımcı olabilirmisiniz.

şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler
Hocam yanlış anlamayın ama bugün itibari ile kendi şahsımın aldığı karar ile artık yorum yapmama kararı aldım sizin için bozup sadece yanıtlayım hocam

Görmüş olduğunuz şerit sizin 1 nci onay sürecinde olduğunuzu adsense panelinde reklamlar kısmından aldığınız kod ekledikten sonra Google Bot Media Partner Botu başvuru yapmış olduğunuz sitenize gelerek sadece anasayfa olmak kaydı ile yaklaşık süre 6 veya 7 dakika incelemeye alarak size olumlu olursa kabul olumsuz olursa adsense hesabınıza girdiğinizde başvuru linkini tekrar göreceksiniz.

Gönlüm kabul olmasından yana iyi geceler dilerim