Arkadaşlar merhaba.
Aklıma bir fikir geldi ve burada paylaşmak istedim (Umarım doğru yerdir)
Hepimizin x adet kendi sitelerimiz için kullandığımız ve ilgi gösterdiğimiz paravan sitelerimiz vardır. Bazı kelimelerde bu sitelerimiz yetersiz kalıyor ve ücretli sitelerden tanıtım yazısı almaya başlıyoruz.
Tanıtım yazısı için açılmış sitelerden aldığımız linkler zarar veriyor, kendi paramızla kendimize zarar veriyoruz. Yada sağlam siteler yüksek fiyat istiyor. Hadi onuda verdik, zamanla link sayısı yükseldikçe yine zarar veriyor.
Lakin kendi sitelerimiz için kullandığımız paravan sitelere göz bebeğimiz gibi bakarız. Bu yüzden güven amaçlı bu sitelerden gönül rahatlığıyla tanıtım yazısı alabilir, verebiliriz.
Etkinlik şöyledir. Tanıtım yazısına ihtiyaç duyan herkes başlık altında yorum olarak belirtecek. Sektörünü ve ihtiyaç olduğu sayıyı belirtecek. Ona göre yazıyı ve yorumu okuyan yada başka yorum yapan kişiler (sitelerin gizliliği için) Pm yoluyla haberleşecekler. Site adreslerini vs, bildirecekler. Aralarından seçip ona göre karşılıklı ve ücretsiz yazılar paylaşabilirler.
İLK YORUMU HEMEN AŞAĞIDA BEN YAPAYIM, BUNA GÖRE KONU DEVAM EDER.
Emlak sitem için tanıtım yazısı alıyorum. Tanıtım yazısı alacağım siteler; Emlak, Haber, Blog ve Teknoloji siteleridir.
Tanıtım yazısı paylaşabileceğim paravan sitelerim; Emlak, Haber, Blog, Dizi, Film, Fragman.
İlgilenen arkadaşlar tanıtım yazımı paylaşabileceği siteleri, ve kendisi için tanıtım yazısının paylaşılmasını istediği sektörü pm yoluyla bildirebilir.
Umarım hepimiz içiin hayırlı olur.