Merhaba Arkadaşlar.
Bazı durumlar sebebiyle (pm ile anlatabilirim.) üzülerek web sitemi satmaya karar verdim.Aşağıda tüm bilgiler bulunmaktadır.
Site Adresi: PM
Geliri: Sürekli iş geliyor.Benim zaten şuanda birkaç müşterim var.Sizde devam ettirerek işinizi büyütebilirsiniz.Ben üzerine yoğunlaşamıyorum.Biraz düzgün çalışma ile tüm Seo kelimelerinde Google ilk sayfaya gelir.Bana şuanda aylık 2500 tl civarı kazandırıyor.
İlk Sayfadaki Kelimeler: seo çalışması, google seo çalışması, google seo, seo paketi, seo fiyatı, seo fiyat
Diğer Kelimeler: Seo (3.sayfa), Seo uzmanı (6.sayfa), kurumsal seo (4.sayfa), Seo danışmanı (5.sayfa), seo hizmeti (9.sayfa)
Neler Verilecek: Site tamamen verilecek tasarım dahil, alan adı
Alanadı bitiş tarihi: 07 Aralık 2014
Site Pagerank: 6
Google Backlink: 5
Site Yaşı: 14 Ay
Ban, Ceza: Sitenin bugüne kadar hiçbir cezası ve banı olmamıştır.
Yazılım Sistemi: Kendine özel yazılımı yapıldı.(İletişim ve talep formu)Admin panelsiz.Sadece paypal ödeme sayfası hazır form.Html 5 ve Css 3 kullanıldı.
Site Özellikleri: Kaliteli tasarım, Online Paypal Ödemesi, Seo Paketleri, Özgün ve Kaliteli İçerik, Tamamen Seo Uyumlu İçerik ve Tasarım.
İstediğim Ücret: 6000 TL
Satış Durumu: Acil
Aklıma gelen tüm bilgileri yazdım.Sormak istediğiniz soru olursa yardımcı olurum.Arkadaşlar satıldı ibaresine takılmayın.