Kardeşim bak sana abi tavsiyesi.
Babamın dilinden düşürmediği bir laf vardır çok severim.
Kör Allah a nasıl bakarsa , Allah da köre öyle bakarmış diye...
Şimdi bu ne demek diyeceksin..
Sen hep hayatım b..tan okulumu sevmiyorum , şunu istemyorum bunu istemiyorum , kız arkadasım yok , kısmet yok kaderimiz değilmiş, Adaletin yok dünya vs vs
gibi bakarsan hayata ve kendine , hayatda sana aynı şekilde karşılık verir.
Önce kendini seviceksin olaylara pozitif yönden bakmaya çalışacaksın ki hayatda sana aynı şekilde karşılık versin.
Okulumu sevmiyorum ? Neden sevmiyorsun kardeşim ? Hepimiz severek mi okuduk ?
Fizik okudum ben üniversitede 8,5 yılda bitirdim sırf sevmediğimden şimdide iş bulamıyorum. Ama dövünüp ağlamıyorum nasıl hayatımı değiştirirm diye araşdırıyorum çalısıyorum.
kaç kişi sevdiği okulda okudu yada sevdiği mesleği yapıyor ?
Ki şimdiki aklım olsa meslek lisesine giderdim. Gözünü kapat okulunu bitir işin hazır.
Kız mevzularına girmişsin. Demişsin ki en çok ilgi 19-21 yasında diye .
Çok güldüm buna. Onu diyen kimse sen bırak onun laflaqrını bir daha dikkate alma.
Asıl ilgi işini eline alınca başlar kardeşim... Biri gider biri gelir istediğinle eğlenirsin istediğinle evlenirsin o snin nasıl bir hayat yasamak istediğine bağlı.
Ama baba parasıyla karsı cinsle ilgi bir yere kadar çocukluk hevesi onlar geçicen onları.
Sen bir okulu bitir mesleğini eline al bak bakalım hayatına ne kadınlar giriyor ne kadınlar çıkıyor.
Sen intihar etmeyi aklına getiriyorsan bu ülkenin % 80 inin çokdan ölmüş olması gerekir yasadıklarına bakınca..
Yanlış anlama beni ama işe şu andan başla önce Çocuklugu bırak. Büyüdüm ben de.
Sonra nasıl kendi ayaklarım üzerinde durabilirim nasıl hayatımı güzelleşdirirm diye düşün.
Para demek mutluluk demek aslanım. Bu devirde paran varsa pezeveng de olsan itibar görürsün öyle bu dünya.
O yüzden önce işini eline almaya bak . Okulunu bitir. gerisi çorap söküğü gibi gelir.