Sağolun hocam beni anlayabildiğiniz için.Dediğiniz gibi çözmeye çalışacağım.
Dostum öncelikle yazdıklarını okudum , bilgisayar tutkusuyla ben de SBS'yi önemsemedim ve Anadolu Teknik Lisesi - Bilişim Teknolojileri okuyorum ve inan anlattığınız kadar kötü değil hacım , birazcık iyi yönünden bakın , kendinize üniversite planları kurup kendinizi yavaş yavaş sınava odaklayın. Emin olun hem sen hem ben 2 yıl sonra bu konuya bakıp güleceğiz inan bak

Aklım başıma geldi ve şu an da Lise2'yim , Kendime koyduğum hedefide inşAllah allahın izniyle kazanacağım. Sen de gel buradaki diğer kardeşlerimize örnek ol ki , böyle saçma şeyleri kimse kafasına takmasın , Cinsellik demek ,kız demek herşey değil demek istediğini inan anlıyorum sosyal bir hayatım doğru dürüst olmuyor demişsin , hepimizin olmuyor , Fen lisesininde , Anadolu lisesininde , emin ol bak ben seni temin ederim bu konu da
+ Bununla birlikte senin gibi bir kardeşim diyebileceğim bir arkadaşım var , kendisi son sınıf ve YGS'ye girecek yani üniversite sınavına , hedefimiz aynı 2miz kendimizi motive ediyoruz nereden tanıyorsan dersen onu da bilgisayar vasıtasıyla tanıdım fakat gerçekten kardeşim diyebileceğim sayılı kişiler arasında ve yıllardır kontakt halindeyiz.