ProSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ProSunucum Olarak Biz Filesleri - Gidip Nerden Bulduk derseniz Tabiki Bununda cevabı var : Fillese ihtiyacımız Oldugundan İnternete gezinirken filesinize rasladık yabancı sitede bizde oradan indirdik ! Sadece bunu biz kulanmiyoruz - cogu bilisim halla kulaniyor sizin destekleyen kişilerin arkasına saklanıp Emeğinizin Hakkını vermeden kulanmaya devam ediyor ? Simdi İse siz uyardınız bız 1 haftadır files arıyorduk ve bulduk suanda zaten tek tek filesler değişiyor " Allah İzin verirse İlerleyen Zamanlarda " Belki 1 Adet Files Alabiliriz " Yani demek istediğim su ? siz ilk önce şu sizi destekleyen kişiler'in arkasında saklanıp sizin filesi kullananları uyarmak !!
Benim filesim paylaşılmadı henüz yalana gerek yok microsunucudan çekip kullandığınızı gizlemeye gerek yok.

Durum ortada silinsede silinmesede kullanılsada kullanılmasada konudaki ücretin ödenip mağduriyetin giderilmesini istiyorum benden bu filesi alan r10 üzerinde hala ticaret yapan bir çok firma afedersiniz salak değil.

Aksi durumda forumdan uzaklaştırılmasını talep ediyorum.

LordCode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

İlgili kişi

@SoruCan; 'adlı arkadaşın filesini sonuçta kullanmiş.
Silsede, silmesede kullanmiş Saruhan arkadaşımız farkında olmasa daha kullanmaya baslayacak.

SpecialAdam dediği files TURKMMO da paylaşılmış ücretsiz bir filestir bu durumdan anlasılıyor prosunucum un ücretten kaçtıgı.
Filesi kullanmayacaksan bile Saruhan'ın emeğinin hakkını vermek zorundasın.
Konuyu takipteyim.

@SaruCan;

Geçmiş olsun kardeşim.
Teşekkür ederim duyarlı mesajın için