Nicky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O dediğiniz bile yüksek beklenti oluyor, en azından Türkiye için.
Ben 480+ puanla alan bir Anadolu lisesi mezunuyum. O dediklerinizi ders çalışma haricinde ben de yapmadım.
İnsan bir şeyi kaybedince değerini anlıyor.Ortaokulda gerek okulun dengeli cinsiyet miktarı gerek dershaneye gitmemden dolayı aslında hem akademik olarak hem de karşı cinsle ilgilenmeye başlayabilirdim.Lakin o zamanlar ne vakit konusunda sıkıntı yaşadığımdan ne de sadece erkeklerin bulunduğu bir ortamda olmadığımdan değerini bilemedim.

Bu arada bazı insanların keyif aldığı mutlu olduğu şeyler farklı oluyor.İyi liselerdeki arkadaşlarıma soruyorum azcık gezin tozun evden okul okuldan dershaneye gitmekten başka bir şey yapmıyorlar.Üniversitede gezeriz diyip duruyorlar.Halbuki bilmiyorlar ki böyle devam ederlerse üniversitede de benzer şeyler söyleyip elindeki fırsatları geri itecekler.

scout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında rumuzun pek çok şeyi ifade ediyor. Allah hayırlı, sağlıklı bir ömür nasip etsin. Söyleyeceklerim yukarıda yaptığım alıntıdan ibaret.
Nickime takılmayın.Oyun vb. şeylerden bıkmış durumdayım ancak bilgisayarda film izleyip r10-dh de biraz takılıyorum.İyi dilekleriniz içinde teşekkürler.Alıntıladığınız mesajdaki kısmı yapabilmek için mutlu olmak gerekiyor.Ben ne denediysem istediklerimi yapamadım.

Boksa yazılmıştım okul yüzünden bıraktım.1 yıl sonra vücut geliştirmeye yazıldım onuda okul yüzünden bırakmak zorunda kaldım.

FuNch adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
baştan aşağı saçmalamışsın desem yeridir.
kendimden örnek veriyim, hatırı sayılır bir bölüm okuyorum Öss de sıralamam 13000'di. 12bin küsür hatta.ben anadolu lisesi mezunuyum fakat. sınıfımda düz lise, meslek lisesi hepsinden adam var hatta fen lisesi bile var.
Mesele sadece iyi bir bölümü iyi bir üniversitede okumak mı?O meslek lisesinden gelen arkadaşa sorar mısınız nelerinden feragat etmiş o bölüme gelebilmek için?