Bir çok yanlış bulduğum yer olmasına rağmen onlara cevap vermeyeceğim. Sana diyeceğim tek şey Allah ömür verirde yaşarsan 10 yıl sonra bu fikirlerini bu yazdıklarına kendin gülüp geçeceksin.
Yazarsanız sevinirim.Cidden kötü durumdayım.
Ben hayatın bir kurumdan hatta binlerce kurumdan çok daha önemli olduğunun farkındayım.Bisiklet sürerken engelli bir kız gördüm dört tekerlekli arabasıyla bir yere gitmeye çalışıyordu içim acıdı o sırada tekrar aynı şeyleri düşündüm.Yaratıcım bana istediklerimi yapabileceğim bir bedeni vermiş ama bir kurum bana yeterli zamanı vermiyor ve ailemde ne olacak okuluna devam et 2-3 yıl daha evde çalışırsın diyor.Ben şuanda da evde çalışabilirim dediğimde yapamazsın bitiremezsin dediklerine sinir oluyorum.Bu einstein'a,tesla'ya Allah mı vermiş bilgileri.Evet belki zihinsel kapasiteleri bizimkilerden çok daha iyi olabilir.Belki bizim zihinsel kapasitemizde iyi bir seviyededir.Tüm bilim adamları,mucitler uğraştıkları alanları sevdikleri için o icatları ortaya çıkarabildiler.Sevmediği alanda zorla bir şey icat eden bir bilim adamı var mı?
Okulumun bana katkıları olsa haklılar diyeceğim ama sadece o liseyi bitirme belgesini alamam diye düşünüyorlar.