Merhaba,

Bugün bir iş için dışarıda bulunuyordum. Saat 19:15-20 gibi ezan okunuyordu. Araba yolundan 2 arkadaş ile dükkana doğru giderken bir arabada son ses müzik çalıyordu. Ezan sesinde uzatma varya o ses araçtan geldi o uzatma sesi bittiğinde birden baslı bir müzik girdi. Hayatımda ilk defa öyle bir şey duydum. Yanımda ki arkadaşımda çok şaşırdı hatta o aracın geçtiği yolda herkes şaşırmıştı 2-3 dakika şaşkınlıkla herkes şaşırmış bir şekilde duruyordu.

O nasıl bir şeydi hala anlayamadım. Araç clio marka gümüş grisi bir şeydi. Hayretler içerisindeyim. "İlahe illAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh diye uzantının bulunduğu kısım araçtan geldi ve birden o biter bitmez aynı saniyede bass müziği girdi." Çok büyük günahı yok mu ben mi yanlış biliyorum hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm, duydum, şahit oldum...

Ses yanılması olsaydı, ben; arkadaşım ve çevredekiler çok şaşkın olmazdı.
Araç perpanın bulunduğu yerden falan geçti. Böyle bir müzik üretildi de biz mi bilmiyoruz, çok garip bir şey, tövbe estağfurullah. Beni dinci birisi olarak görmeyin, bu konuyu da islamiyete veya farklı dinlere kaydırmak için açmıyorum sadece sorum şu; böyle bir müzik varda bizim mi haberimiz yok. Yoksa ben dahil, diğer kişiler de yanlış mı anladık?