Coşkun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence iş için sevdiğin bir eğitime harca öğreneceğin işlerden kazanacağın paralar çok fazla olabilir.
Effe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana kalırsa, bir rehber sitesi aç. Özellikle sezon başlamadan turizm alanlarına yönelik bir rehber site olsun. Hatta elindeki parayla 3-4 tane açarsın. Sonra tamamı için, internet araştırmasıyla elde ettiğin bilgileri "özgün" olacak şekilde derleyip siteye gir. Birkaç tanıtım yazısı, SEO işleriyle uğraşan arkadaşlardan referansı bol olanların hizmetlerini denediğinde, ve sitelerini canlı tutmaya çalıştığında belli bir noktaya gelir sezon başına kadar sitelerin. Daha sezona 4 ay var. Emin ol, o yerlerin turizm işletmeleri siten aracılığıyla seni arayacak ve güzel reklam kazançları elde edeceksin. Ama, 4 ay boyunca iyi çalışman ve azim etmen lazım. Sitelerin sana kazanç getirdikçede o kazançlarını daha iyi yerlere gelmek için harca. İlk yılı devirdikten sonra, bence sabit bir kazancın olacak neredeyse parmağını oynatmadan
Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla öyle bir yöntem varsa bende öğrenmek isterim.
zego adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç harcama. Üniversiteye gittiğinde zor günlerinde kullan, rahat yaşa.
PaSaSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence buğday al bu sene yağmur olmadı 3-4 ay sonra yaza güzel paraya satarsın
sanalrisk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İddaa bir haftada rahatlıkla 7500 Tl olur

@Coşkun Üstadım yazın Php , Html ve Css kodlama dillerini çok iyi öğrenmek istiyorum. Belki de dediğiniz gibi bu parayı bu 3 dil için harcamalıyım .

@Effe Üstadım 5000 TL bu fikir için yeterli gelmez bence . Çünkü kelimeyi kasan kişi ve kurum sayısı çok fazla .

@Extralarge Hep beraber öğrenirik üstad .

@zego Amacım yatırım yapmak ama .

@PaSaSa Çok değişik bir öneri .

@sanalrisk kaybetme riski de çok fazla .