almışız demekki o sebeple biliyoruz da konuşuyoruz. Senin o dediğin kelimeyi ben günde 2 kere sorguluyorum. Oyun kelimesinde bırak ilk sayfayı 2.sayfada bile olsan uçarsın. Son zamanlarda giren 2 site oldu. 2.sayfaya birisi satışa çıkan mavi.... com ki uçtu gitti oda şimdi de oyunamca diye bir site var hızlı yükseliyo kaldıki yine forumda ilk 10. sayfada olan arkadaşlar oyun kelimesinde hatta birisi sana sordu siteyi atarmısın diye onunda sitesi baya bir gerilere gitti gitmeden once sor bakayım ne kadar hit alıyordu (iyi) ki kaldıki yanılmıyorsam oyun kelimesinde en fazla 5 yada 6.sayfaya kadar geldi. Bu hit oyun kelimesinden geliyorda demiyorum ama şunu demek istiyorum 4.sırada oyun kelimesinde olacak bir sitenin gözümden kaçması muhtemel değil her gün günde 2 kere 100 keyworde yakın sorgu yapıyorum. Yine bu aralar bütün aramalarda yükselen tek bir site var oda mini...org . Varsa eğer bu dediklerimde aksi bir durum oyun sektörü ile ilgili arkadaşlar açıklasın durumu.
ve sana bir anektot daha bizim halk marka değerine pek bakmıyor büyük sitelerden çok google da sıran önemli. Zamanın yetişmiyor (4 aylıksın daha anlatayım) bundan epey bir süre önce bütün oyun siteleri temmuzda aramalardan kaldırılınca aylık aranma hacmi 2 milyon olan oyun skor kelimesinde oyunskors 1.ci olunca o günkü hiti 90 bin kusurat idi. Şimdi biz burada aylık aranma hacmi 6 milyon bir kelimeden ve sıradan bahsediyoruz. Sen bana kalkmış 15 bin hit diyorsun. Bence en az 50 bin hit alır. Biraz daha dikkatli ol bişeyleri tam kavra öyle açıklama yaparsın.
bu arada bişey daha ekleyeyim sen kraloyunun kazandığı parayı hayal bile edemezsin. Burada kimse açıklamaz ben o sitelerin günlük 10'dan (milyar) aşağı kazandıklarını sanmıyorum.
Ayrıca attığın trafik hep not provided diyor nerden biliyorsun onun oyun ve oyunlar kelimesi olduğunu?
11. siraya geldim aldigim hit 2k civari idi. Oyun kelimesi + oyunlar kelimesi 11-12 siralarda totalde aldigi hit 1-2k
ilk 4. siradaki tahiminm 10k-25k hit arasi alir.(arama onermesine bagli olarak)
ben nerden biliyorum onu da soyliyeyim. hic anasayfama direk giris yoktu o kelimelere geldigimde acilis sayfalarindan takip ediyordum.
Dusme nedenimi de soyliyeyim ceza yemis olmamdan dolayi degil linkleri kaldirdigimdan dolayi yoksa su an ilk sayfada olurdum ama saglikli bir sekilde orada olmazdim. Benim amacim saglikli olarak oraya gelmek.
Bi ara oyunskoroyunu.com mu ne vardi sanirim o gelmisti 4. siraya o site arkadasin olabilir.