BeLG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3k forum sitem var ve e ticaret sitem var ne yapmam gerekir ?
merhaba hocam sistemimize üye olup bannerleri eklemeniz satış olabilmesi için yeterlidir saygılar.

SencerPasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pm attım bakabilir misiniz ?
bakıp dönüyorum hocam.

Controller81 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 1 haftadır reklam bannerınız 3 websitemde yayınlanıyor. 211 tıklama olduğu görünüyor ve bir tek sipariş yok. Reklamı yerleştirdiğim bölgede daha önce adsense reklamım vardı. Adsense reklamı da 1 haftada yaklaşık 200-250 arası tık alıyordu ve 40-60 TL arası kazanç getiriyordu. Bu şekilde bir sisteme devam etmek mantıksızlık olur.
Size hayırlı işler.
merhaba bekir bey, tarafınızdan 209 ziyaretci gelmiş ancak sipariş gelmemiş. google adwords ve facebook sağ taraf reklamlarında 40 50 ziyaretcide 1 sipariş gelmekte iken web sitelerine koyulan bannerlerde bu rakam ziyaretci kalitenize bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. bazı sitelerde 100 bazılarında 300 400 e kadar çıkmaktadır tamamen sitenizin ziyaretcilerinin alım gücü ve ziyaretci kalitesi ile alakalıdır. Saygılar.

Nesin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cep telefonu numaraniza whatsapp tan yazmistim ama gorulmedi sanirim. Sifremi unuttum seceneginde mail gelmiyor mail sunucusu hata veriyor. Ilgilenirseniz sevinirim.
Korumalı sunucu kullandığımız için cloud flare kaynaklı mail ulaşmama problemi genel bir sorun dur. tekrar mesaj gönderirseniz gün içinde dönüş yaparım. saygılar.