Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba, gittigidiyor.com sitesi üzerindeki bir kullanıcıdan Hemen Al seçeneği ile taksitli olarak Ekran kartı satın aldım, yanlız kullanıcı şöyle bir faaliyette bulundu. Kargo bilgilerini yanlış olarak sisteme girmiş ve bende hemen kargoya verdi diye sevinirken gece saat 00:00 da ödemeniz geri iade edilmiştir diye mesaj geldi. Meğersem satıcı ürünü teslim almadı diye bir geri bildirimde bulunarak parayı geri göndertmiş, Satıcı hiç birşekilde cevap vermiyor. Bende durumu gg destek hattına bildirdim. Adamlar ödemeniz taksitle geri ödenecek ve iadeniz kargo teslim alınmadığından yapılmış diyor.
Böyle saçma bişey gelmedi başıma. Hem kartımın limiti etkilendi bu sebepten dolayı hemde bi ton uğraşıyorum. Sanırım satıcı ürünü daha iyi fiyata başka bi yere sattığından böyle birşey yaptı. Ama ben kullanıcının profiline bu durumu yazmak istiyorum onuda yazamaıyorum. Ne biçim insanlarla uğraşıyoruz yahu. Hayır vazgeçtin bari insan gibi mesajda bildir. Adamın canını sıkıyorlar yav. Bu konuda ne öneriniz var arkadaşlar.