Sevgili smart bilişim
sin konuyu nie başka yerlere çekiyorsunuz. Ben zaten bu işe yatırım yapıyorum. Hemde hatrı sayılır bir rakamda. O benim sorunum.
Burda tartıştığımız şeyin adı '' proticaret 'in ücretsizliği '' üzerine
Siz Proticaretin çözüm ortağısınız sizden tema aldık. Yahu daha tema dosyalarını göndermediniz ? Parayı alana kadar proticarette herkesin ağzından bal damlıyor... Ama sonrası '' bir mail atın abakarız ''
İfadenizi düzeltmelisiniz. Bahsettiğiniz kişi ya da firma değiliz. Nere ile ticaret yaptığınızı bilmiyor olabilir misiniz. Smart Bilişim ismiyle yazıyorum. Tüm müşterilerimize tam destek veriyoruz. Burda yanlış iş koşulları ile yaptığınız hatalı değerlendirmelerinizi net bir doğruymuş gibi sunuyorsunuz. Bu bakış açınız objektif değil.
Proticaret ücretsiz bir yazılım. Size her yönüyle ücretsiz hizmet verme amacında olmadıklarıysa açık. Bu ücretsiz ibaresi hobi olarak çalışıldığı anlamına gelmez.
Ticari olarak her iş bir yatırım ve iş gücü ister. Siz bu bağlantıları farkedebilecek ticari anlayışa sahip değilsinizdir.
Sanalpos entegrasyonunuz için bankadaki 3dsecure modelinin doğru seçildiğinden
API kullanıcısnı doğru oluşturduğunuzdan
IP kontrolü yapıyorsa sunucu çıkış IP adresinizi doğru ilettiğinizden
Hosting ve SSL ile bir sorun yaşayıp yaşamadığınızdan emin olmalısınız. Bunun dışında entegre edememiz için bir neden yok