Sevgili smart bilişim
sin konuyu nie başka yerlere çekiyorsunuz. Ben zaten bu işe yatırım yapıyorum. Hemde hatrı sayılır bir rakamda. O benim sorunum.
Burda tartıştığımız şeyin adı '' proticaret 'in ücretsizliği '' üzerine
Siz Proticaretin çözüm ortağısınız sizden tema aldık. Yahu daha tema dosyalarını göndermediniz ? Parayı alana kadar proticarette herkesin ağzından bal damlıyor... Ama sonrası '' bir mail atın abakarız ''
Örnek mi ?
Sizinle telefonda konuştuk ( eğer isminiz ö. r.. E.g ise değilse kusura bakmayın. ) aynen dediğiniz şu '' şu an yoğunuz siz bir mail atın tema dosyalrınzıda eksiklik olabilir gönderelim.. '' aradan 10 gün geçti... Halen bana tema dosyalarımı göndereceksiniz...
Tekstil işi yapan müşterileriniz memnundur doğrudur. Herkes memnun olacak diye bir kaide mi var ? Yalancı mıyız biz ? Ne yaşadıksa Allah hakkı için onu anlatıyorum.
Kalkıp burda bana ahkam kesmeyin. Ben Proticaretin sistemini eleştiriyorum. Lafım promiste proticaret 'e .. Yok ben Proticaret'in yetkilisiyim bunların direkt muhatabıyım diyorsanız durum başka o zaman ! Bana hiç kimse 5 soru için 100 TL yi anlatamaz ! Madem cevap veriyorsunuz nedir 5 soru 100 TL hadi anlatın !
Zaten bu sistemi aktif edersem ( edebilirsem enerjim kalırsa ) para dergisin de bir haber yapıcam eğrisi ile doğrusu ile bu işi anlatıcam.