Proticaret tabiyki.
Türk malı sonuçta.
Tabi Türk malı modüller dolarla satılıyor...... nasıl türk malı oluyorsa...
Sanırım bir çaışma yapmadınız proticaretle henüz... xml sıkıntılarını sonradan extra menüz düzenlenmesi için harcanan paraları söylemiyorum bile...
Sanırım Proticaretle bir çalışma yapmadınız... tez zamanda tavsiye ederim. 7 gündür bir sanal pos entegrasyonu yaptıracağım diye atmadığım takla kalmadı. Artık arkadaşlar dalga geçmeye başladı. Bugün yarın öbürgün bitemedi gittti... Sonuç halen bekliyorum... Sabırla...
Bedava diye yola çıktığımız yazılımın destek ve extra ciddi harcamalarla beraber harcadığım miktarı hiç yazmim buraya...
Buyrun küçük örnekler ödemelerle ilgili
Soru sormak bile ücretlidir Proticarette... 5 Destek Talebi 100 TL
Ücretsiz dedikleri yazılımı kurdurmak istersen : 100 usd ( tabi ki buna asla itrazım yok. ama daha makul bir ücret olabilir )
Shop Tema Bir tema 900 TL
Gitti gidiyor entegrasyon 2.300 TL ( kdv dahil )
N11. 1700 TL ( kdv dahil )
Her xml için 100 usd + KDV ( türk lirası geçmiyor ) ( 5 civarında xml var ödendi ücretleri 1 tanesini yapamadılar ... Ama ücreti de iade etmediler !!! Malum emek harcandı. Biz gökten yağıyor ya...)
Özel XML Entegrasyonu
(Entegre olacak tedarikci XML kategori yapısının kullanıcıya özel şekilde web sitesine entegre edilmesi) 200 usd ( xml başına )
Ücretsiz iPhone Uygulaması ( !!! başlığa kanma ) 149 USD + kdv
powered linki kaldırmak : 100 usd + kdv
tekstil modulü : 299 usd + kdv
Payu modül : 150 usd + kdv
Paypal ödeme sistemi : 150 usd + kdv
Herhangi bir bankanın sanal pos kurulumu : ( biz 190 TL ödedik ama halen bekliyoruz versiyon2.02 çıkaraacak ta proticaret bizimde aslan parçası web sitemiz yayına girecek... )
Fatura muhasebe...daha bir sürü ıvır zıvır var harcama yapılacak...
Bu kadar harcama yapıldı yahu bir de afilli bir hosting alayım canavar gibi çalışssın diyorsan 444 hosting bir sağlam hosting 1500 TL
eee devam ederim ben daha ... bunların daha fazlasını harcadım harcamaya da devam ediyorum !
Rakamı daha toparlamadım... Ama ilk baştan böyle olacağını bilseydim allah günahınızı benden sorsun yanından bile geçmezdim.
Prıticaret bedavaymış... yapmayın yaaa...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:16:09 -->-> Daha önceki mesaj 02:14:29 --
Proticaret tabiyki.
Türk malı sonuçta.
Merhaba,
Yaklaşık 2,5 -3 yıldır proticaret ile çalışıyorum. Herhangi bir sorununu görmedim. Azıcık kod bilgin varsa blog , tv, canlı destek , mail her yerden yardımcı oluyorlar. Kesinlikle proticaret derim.
eh dostum sen tasarımcısın tavsiyem tez zamanda bir tekstil ürünleri satacak olan bir site kur sonra konuşalım senle