HDikmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
OVH Sunucularım arasında Güncel olanda var, eski stok olanda var..

Açık konuşmak gerekirse ya %200-300 daha fazla para verip aynı hizmeti alıcam Türkiye'den. Ki bu farkın ciddi bir kısmı benim cebimden gidecektir.
Ya da sunucu sayımı düşürüp kullanıcılarıma verdiğim hizmet kalitesini düşüreceğim.
2 Seçeneğinde pek oluru yok bence

Geçmişe bakıyorum, 2005 yılında Teklan'dan aldığımız 10 Mbit hattın burnumuzdan fitil fitil geldiğini çok iyi biliyorum, hatırlıyorum. Ve şuan gelinen nokta gerçekten takdire şayan. Buna da dediğim birşey yok.

Biz kullanıcılar destek vererek tabii ki verimerkezlerine yön verir, daha iyi olmaya zorlar, daha makul fiyatlar elde edebiliriz fakat bir yere kadar.
Bakın Telecity geldi, geldiği günden itibaren birşeyleri değiştirdi, değiştirmeye devam ediyor. Ve rekabet diğer firmalarıda kendilerini zorlamaya itti.

Yabancı sermaye aşkı ile yanıp tutuşmuyorum ama birşey değişiyorsa, gelişiyorsa ve değişmeye devam edecekse böyle yabancı sermayelere ihtiyaç var. Çünkü Yerli sermaye yetmiyor, yeteri kadar destek ne yazıkki verilmiyor.

Doğrudur Telecity geldi ilk SH 'den ayrılan biz olduk. Her şeyi değişti
Siz yabancı firmalar derseniz diğeri yabancı firma derse ne yazıkkı yeterli desteği vermeyız haliyle.
Türkiye ' den de her konuda sitem karız ama kimse gidip yurt dişindan ev kıralayıp oraya taşınmıyor
Yurtdişi şuanda iyi olabilir ama eminim ki zaman gelince yurtdişi firmaları insanımızı şimdi hiç bişi yerine koymadıgı gibi kapıya dökünce gene türk veri merkezleri kucak atacak ah ben ne yapdım da zamanında bu veri merkezine arkamı döndum dıyecek

Görüşlerim sana degil yanlış anlaşılmasın.
Genel olarak düşüncelerimi söyledım.