Artıkkk off diyorum.Çünkü herkes kendince tecrübesini paylasıyor ama başkalarını yanlış yönlendiriyor.
Arkadaşım birincisi adwors alan her kişi yükselir bunda çoğu kişi hem fikir ama sorun şu nereye kadar adwors ile çalışabilecen ? Para yetiştire bilecek misiniz ?
Seo paketleri diye bir kavram yoktur zaten bunu aklınızda silin.Seo çalışmaıs vardır.Sen kalk 10-15 tl ye paket al bir günde 10 bin backlink kastır.Sonra vay anam seocular kötü oldu kalkalım o zaman biz ?
Ben geçen haftalarda bir konu açtım sosyal link borsasına yaklaşık 28 adet çalışma teklifi aldım ama hiçbirine yapamadım vakit darlığından. Ve yüzlerce okunmasına rağmen nedne 20-25 kişi dönüş yaptı onuda belirteyim ben bir ayda raporlama veriyordum.Çünkü millet istiyor ki hemen bir günde site acayım ikinci gün birinci sıraya sokayım mantığı sabır yok.Güven yok,istikrar yok.Sonra hep birilerine yamarız suçu.
Benim düşüncem bu senin aldığın paket kötüyse o aldığın kişi ile sizi bağlar başkalarını değil:Burada on numara işler çıkartan insanlara bir nevi iftiradır bu başka şey değil.