spetsnaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@ByEmre; siteyi aldığım zamandan itibaren ufak ufak kayıtlar oluşturduk. dediğim gibi sadece kurum ve iletişim bilgilerini kapsayan küçük contentli içerikler. bu süreçte hiç önlerde index görmedim aramalarda.. şuan ise kelimelerimizin tamamında son sayfadayız ve açıkcası geçen 3-4 aylık sürede 350 kayıt ve bunlara bağlı toplam 6000 küsur etiketimiz (sayfamız) var. fakat google'da bu etiketlerin kaçının indexlendiğine baktığımda, sadece 7 8 sayfa 100 civarı etiketin indexlendiğini görmekteyiz. Yani son sayfada çıkmayı geçtim index de almıyor bu sayfalar.

@CAPOEIRA; backlinkden başımızın dahada yanmasından korkuyorum açıkcası. Şu aralar disavow u kullanıyoruz öte yandan yeni backlinkler almak nekadar sağlıklı olur bilemiyorum. bazı çevrelerimden de link alma - disavow yap önerileri gelmeye başladı.

@CanerDikmen; hocam yaptığım değişiklikleri geri almak derken, içerikteki tüm kayıt ve etiketleri temizlemekten mi bahsediyorsunuz? eğer öyleyse bu biraz acımasızca bi yol olmaz mı? aksi taktirde bu işlem mevcut alınan indexlere 404 verdireceği gibi, kayıtların orda olmasını gerektiren bazı site dışı ticari amaçlarımız var. yani her kayıttan küçük bir üyelik ücreti aldığımızı söylemeliyim. bunları sildiğimizde 1 gün içinde ilgili kişiler neden silindik diye aramak isteyebilir.

okadar yazı aldığınızı bilmiyordum. ayrıca yazı ile text link aynı etkiyi aynı katkıyı yapmaz.

siz bana domaini gönderin ben bi aldığı backlinkleri ve aldığınız yazıları bir inceliyim.