cepoyunz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 2 tanesini aynı anda çektirdim. çektirmeden önce çok korkuyordum , etrafımda ki insanlar çok acır, 2 sini çekmesi 1 saat sürer dedi. Ancak etrafa kulak asma , ağzı olan konuşuyor. Gittim çektirmeye, 2 tanesi çekilecek dedi. 4 tane uyuşturucu iğne vurdu ağzımın içine , 10 dk bekle dedi. 10 dakika sonra geldi , 2 tanesini de 2 dk da çekti. Ağzımın içinde küçük torba vardı, yarım saat bu duracak ve tükürme dedi.

Yarım saat sonra çıkarıp atıyorsun. Ayrıca 2-3 gün boyunca pek yemek yiyemedim ben. ayrıca 1 hafta boyunca çenemi tam açamadım. bi de önerim var, 2 gün falan tükürme , tükürürsen kan pıhtılaşır kötü olur. Çok sıcak çok soğuk yemek veya içecek tüketme.

Tavsiyelerim bu kadar. Sormak istediğin varsa sorabilirsin.
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun

Birşey soracağım 1 hafta boyunca çeneyi tam olarak açamadım derken benim hergün kullanmam gerekli ilaçlar var, 1 gün kullanmazsam ürtikerim azıyor 2. gün kullanmazsam anjioödem 'im başlıyor. Mümkün değil ilacı almam lazım zaten o yüzden lokal aneztezi yapamıyorlar yoksa nefes borum şişer tahminen 5dk içinde giderim Genel aneztezi yapacaklar tamamen narkoz verip uyutucaklar onun içinde testler yapılıyor bu hafta.

Birde penisilin, kas gevşetici ve antibiyotik grubundaki ilaçlarıda kullanamıyorum yasak bana, 1 haftadır diş, çene ve kulak ağırısı çekiyorum ona dahil ilaç vermediler. Operasyondan sonra ağrı kesici kullandınız mı ? başka doğal birşey kullandınız mı ?