Merhaba arkadaşlar aşağıda kodları vereceğim. Hatayı bir türlü bulamadım sebebi nedir anlayamadım.
Burada gördüğünüz gibi hem yazının Thumbnailini çekiyor, Hemde yazı ismi, başlığı vs. çektiriyorum. Lakin site açıldığında 8 adet konunun resimleri dönüyor ama yazı dönmüyor. En son 8.yazıya gelip tekrar 1. yazıya döndüğünde bu sefer yazılarda dönüyor.
Kısacası ilk parti dönerken yazılar dönmüyor, Kendisi son yazıya gelip tekrar başa döndüğünde ise artık hepsi aynı anda dönüyor. Sebebi nedir acaba?
Slider'ın döndürdüğü bölge "<li>" arasıdır anlayacağınız gibi. Li alanına hem öne çıkartılmış görseli çekiyorum, hemde title ve content'den belli bir kısmı çekiyorum. Yazılar ilk partide dönmüyor, 2. partiye dönmeye başlıyor. Çok ilginç bir durum?
Umarım anlatabilmişimdir
<ul id="slides">
<?php query_posts('category_name=haber&showposts=8'); ?>
<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
<li><div style="width:857px; height:335px; float:left;">
<?php //Burası html-php dosya içerisine eklenecek bölümdür
if ( has_post_thumbnail()) { ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail( array(600,335) ); ?></a>
<?php }
?>
<div style="height:338px;" class="yazi">
<div class="yazi_kat"><?php the_category(' • ') ?> KATEGORISI</div>
<div class="yazi_baslik"><a title="<?php the_title();?>" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title();?></a></div>
<div class="yazi_icerik"><?php wpn_content_limit(get_the_content(),300); ?> </div>
</div>
</div>
</li>
<?php endwhile; else: ?>
<?php endif; ?>
</ul>