Merhaba arkadaşlar youtube işine girmiştim 8 kanalla çalışıyordum. Kanallarımdan bir tanesinin para kazanması kapatıldı ve tüm kanallarımı sildim. Bugün kazancım kesinleşmiş, herkes ödemeni alamazsın dedi ve bir miktar kesmiş google kazancım kesinleşmiş. Ödemeyi alabileceğim, ancak kanallarım kapandıktan sonra yeni bir kanal açtım ve bir arkadaşın tavsiyesi üzerine "Creative Commons" videoları yükledim. 1 hafta geçmeden kanalım tamamen kapanmış. Sizce nerede yanlış yapıyorum? Kanallarımın kapanmaması için nasıl bir yol izlemeliyim? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadasim,
Ben Avusturyadan katiliyorum ve alman forumlarada takip ediyorum neredeyse hic kimsenin hesabi kapanmiyor ne hikmetse sadece Türkiyedekilerin kapaniyor.
Bunun tek sebebi var oda oradan buradan alma videolardan kazanmaya calisiyoruz. Digerleri özgün calisiyor ve videolarini forumda paylasiyor.
Bizimkiler kanalini saklar söylemez kimseye emegimi calar düsüncesiyle maalesef bu duruma geldik.
Sana tafsiyem bir kategori sec ve o kategori hakkinda bilgiler arastir ve kendi videonu hazirla böylelikle biri videonu calsa dahi onu ihbar edip sildirte bilirsin icin rahat olur.
Sahte telif gelsede itiraz edersin olur biter... YouTube düsündügümüz gibi sacma degil iyiki böyle titiz davraniyorlar adamlar herseyi düsünmüs