düz mantık düşününce evet benim dediğim alakasız kalıyor ama google yabancı bir firma Türkiye'den kazancını yine Türkiye üzerinden ödeme yapmıyor malesef aldığı tl yi döviz olarak abdye götürüyor daha sonrasında dövizi tl ye çevirip bize abd den ödeme yapıyor banka hesabınıza nerden ödeme geldiğine bir bakın derim ekonomi üniversitelerde bile tam olarak çözülemez iken burada ekonomi hakkında fazla konuşmanın bir anlamı yok doların yükselmesi demek bizim alım gücümüzün düştüğünün göstergesi olduğunu heralde bilmeyen yoktur diye düşünüyorum senin burada 1000 tl paran abd de 500 $ oluyor oradaki 500 $ tekrar bu ülkeye gelmeye kalktığında malesefki tekrar 1000 tl olarak deil 500 tl olarak giriyor bu dediğimi en iyi adsense kullananlar anlıcaktır $ dan önce ve $dan sonra diyorum, bu TBM düşüşü dolar yükseldikçe düşecektir yok sen hala mantıksız konuşuyorsun diyorsanız başka yapacak açıklamam yok malesef ben sadece duruma açıklık getirmek istedim uzatmak gibi bi düşüncem yok herkese bol kazançlar
yanlış anlaşılmasın hocam mantıksız düşünüyorsun demek istemedim demem de

rakamlara istatistiklere göre bana mantıksız geldi tabi ki pek çok eylem etkili nüfus - rekabet ilişkisi de benim şahsi görüşüm

bol kazançlar