----------Muslera----------
Veysel-Semih-Gökhan-Telles
-----------Melo------------
---Hajrovic------Selçuk----
----------Sneijder----------
-------Burak-Drogba--------

-Drogba yerine Umut Bulut
-Hajravic yerine Sabri, Eboue veya Lucas ( Tam anlamıyla profesyonel olmasa da kalitesini gösterdi )
-Sneijder yerine Umut Gündoğan ( Bence oldukça kaliteli bir yapıya sahip, genç yaşına rağmen gayet hırsını sahaya yansıtabiliyor. Tabi büyük maçları çıkartabilir mi orasını bilemem )
-Veysel yerine Sabri, Eboue veya Salih ( Salih'i ben pek beğenmiyorum aşırı boş oynuyor. Top nerde o orda ama hiç topu kaptığını görmedim )
- Gökhan yerine Burdisso veya Chedjou
- Telles yerine Hakan Balta ( Hakan Balta'yı birçok Galatasaray'lı arkadaşımız beğenmiyor ama 3'lü defans sisteminde oldukça iyi maçlar oynuyor. )

Benim için takımda yeri doldurulamaz oyuncuların başında Melo geliyor. Muslera, Selçuk ve Semih için de bir alternatif belirleyemiyorum. Muslera'nın yerine Ufuk oynayabilir ama kalede Muslera varken kendimizi daha bir güvende hissediyoruz sanki. Melo'nun yaptığının % 100'ünü yapamasa da Yekta veya Ceyhun Melo'nun yokluğunda oynayabilir.

3'lü savunma için kadro şu şekilde olabilir.

-----------Muslera-----------
--Veysel---Semih---H.Balta--
------------Melo-------------
Hajrovic----Selçuk------Telles
-----------Sneijder-----------
-------Burak-----Drogba------

Hajrovic yerine Ceyhun alınıp Sağ stoper Semih ortada Ceyhun oynayabilir. Ceyhun yerine Koray da olabilir ama nasıl bir katkı sağlayacak merak ediyorum. Sağ kanatta Veysel veya Sabri de yabancı kontenjanı için alternatif olabilir.
Telles yerine birçok alternatifimiz var o bölgede ama zaman zaman defans kurgusunu 5'lemek gerektiği zaman Telles'in oynaması mantıklı geliyor.
Emre veya Yekta orta saha için vazgeçilmez alternatiflerimiz arasında.

Şuan kadroda olmasın dediğim bir tane futbolcu yok herhalde. İlla bir tane olması gerekiyorsa o da benim için Salih olur herhalde.